Zobrazit přihlášovací formulář

CHLORELLA - VITACHLORELLA

Administrace

CHLORELLA - VITACHLORELLA

550 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
PŘI KOUPI 2 KS DOPRAVA DO ZASILKOVNY ZDARMA Doplněk stravy v tabletách se sladkovodní řasou Chlorella, bifidoaktivátorem inulin, aktivní mikroflórou a dalšími biologicky aktivními látkami. Vitachlorella jsou tablety obsahující vynikající kombinaci…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 10. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CHLORELLA - VITACHLORELLA

550 Kč
Koupit
PŘI KOUPI 2 KS DOPRAVA DO ZASILKOVNY ZDARMA
Doplněk stravy v tabletách se sladkovodní řasou Chlorella, bifidoaktivátorem inulin, aktivní mikroflórou a dalšími biologicky aktivními látkami.

Vitachlorella jsou tablety obsahující vynikající kombinaci šetrně sušených sladkovodních řas rodu Chlorella a bifidoaktivátor inulin, který působí spolu s Chlorellou synergicky v zažívacím traktu. Tomu dále napomáhá zejména kombinace aktivních bakterií mléčného kvašení Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum.

Pro své vysoké užitné vlastnosti, zejména obsah specifického Chlorella růstového faktoru (CHRF) a faktoru protianemického je tento přípravek vhodný jako doplněk stravy pro širokou populaci.

Přípravek je dále doplněn o flavonoidy z vinných hroznů, vysoce využitelný zinek a zejména o aminokyselinový koncentrát Servisin. Ten pomáhá optimalizaci buněčné syntézy.

Výrobek není určen pro děti do 3 let.
Překročením denní dávky nezvýšíte účinnost přípravku.
Výrobek neobsahuje cukr, konzervační a chuťové látky ani syntetická barviva.

Obsah 500 tablet / 150 g (-5%)
  • Rozměry

    Obsah 500 tablet / 150 g (-5%)

  • 31. 10. 2023, 11:02

  • Zobrazení

    74

  • Oblíbené

    1

Kategorie