Zobrazit přihlášovací formulář

3 x Vroom Planet - Garáž, autodráha + autíčka

Administrace

3 x Vroom Planet - Garáž, autodráha + autíčka

1 000 Kč
Doposud žádný zájemce
3 Sady Vroom Planet. 1.skvělý parkovací dům Vroom Planet pro děti od 18 měsíců. 3 patra a spousta možností hraní. Pohodlně tu mohou jezdit Mini-Flitzer auta i motorky. Pomůže jim i výtah. Dolů mohou sjet širokou silnicí. Najdi tajnou cestu. Ta tě dovede…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3 x Vroom Planet - Garáž, autodráha + autíčka

1 000 Kč
Koupit
3 Sady Vroom Planet.
1.skvělý parkovací dům Vroom Planet pro děti od 18 měsíců. 3 patra a spousta možností hraní. Pohodlně tu mohou jezdit Mini-Flitzer auta i motorky. Pomůže jim i výtah. Dolů mohou sjet širokou silnicí. Najdi tajnou cestu. Ta tě dovede dolů, jakmile auta spadnou. Před odjezdem se mohou autíčka ještě omýt v myčce. Ve spodní části se nachází dílna a pumpa pro malé vozidla. V sadě najdete také jedno Mini-Flitzer vozidlo. Velký parkovací dům je kvalitní výrobek od Smoby. Byl vyroben ze zdravotně nezávadných materiálů. Vroom Planet Mini-Flitzer série je speciálně vyvinuta pro děti od 1-5 let. Tvar aut odpovídá ergonomii malé dětské ruky. Dobře se uchopí a dá se s nimi poznávat svět. Veselé designy a barevné tóny trénují motoriku a koncentraci dětí. Díky robustnosti a patentovanému spojení aut osami je řada Mini-Flitzer od Smoby vhodná již pro děti od 12 měsíců.
Obsahuje praktický box pro uložení autíček. Chybí 1 závora, jinak v pěkném stavu.
2. skákací autodráha - kompletní, používání je na ní už znát - nafoceno - místy nedrží části samolepek, 1 dílek a 1 tyčka poškozené. Tyčku bych raději oblepila, ostatní nemá na funkčnost vliv. Obsahuje pohyblivé části, různé skluzavky, skokánky, odpalovací knoflík,.. v sadě 2 autíčka.
3. sada 3 hasičských autíček, pěkná
Vzhledem k velikosti sady, rozhodně upřednostňuji osobní odběr. Garáž je smontovaná, autodráha rozložená. Abychom nemuseli sestavovat, přikládám foto sady z netu, jak vypadá po složení.
Dodáme včetně návodu k sestavení.
  • 26. 4. 2024, 22:13

  • Zobrazení

    103

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Helma GIRO SCAMP, vel. S (49-53 cm)
Helma zimní Mivida, vel. XS 54 cm
T-Rex Expres - Dinosaur Train
Vroom Planet RC 4x4 - první autíčko na ovládání
Kopačky Adidas, vel. 40
Helma UVEX HERO, vel. 49-55 cm
Helma Crazy Stuff Zebra, vel. 49-55 cm

Kategorie