Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní lyžařské rostoucí kalhoty

Administrace

Zimní lyžařské rostoucí kalhoty

490 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Úžasné černé kalhoty se systémem Pull´nFit. Super stav. Velikost 12let, 143-152cm. Zn. Wedze (Decathlon). Odepínací regulovatelné kšandy, regulace obvodu i délky pomocí suchých zipů. Super stav. Teplé, praktické. PC 1299Kč! Nepromokavé. Dvě kapsy na zip.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 3. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní lyžařské rostoucí kalhoty

490 Kč
Koupit
Úžasné černé kalhoty se systémem Pull´nFit. Super stav. Velikost 12let, 143-152cm. Zn. Wedze (Decathlon). Odepínací regulovatelné kšandy, regulace obvodu i délky pomocí suchých zipů. Super stav. Teplé, praktické. PC 1299Kč! Nepromokavé. Dvě kapsy na zip. Štítek na podšívce pro zapsání jména dítěte. Membrána, 100% nepropustné švy. Návleky na lemu nohavic, prodyšný materiál, výztuhy na nohavicích (odolné vůči hranám).

Z netu:
Technologie Pull'n'Fit Zip

Systém Pull'n'Fit umožňuje jednoduché a přesné nastavení délky nohavic. S novým systémem Pull'n'Fit Zip už nebudou žádné kalhoty ani příliš krátké, ani příliš dlouhé! Pro zkrácení nohavic stačí vytáhnout zipy.
Hřejivá vatová výplň

Tepelně izolační vlastnosti materiálu umožňují udržovat vhodnou teplotu, takže lyžaři a snowboardisté nepociťují ani chlad, ani horko. Oblečení reaguje na tělesnou aktivitu i teplotu vnějšího prostředí.
Značka Wedze používá jako tepelně izolační materiál vatu. Tu tvoří syntetický materiál na bázi polyesteru, který v sobě zadržuje vzduch. Čím je vlákno silnější, tím více vzduchu v sobě dokáže zadržet, a je tudíž i hřejivější.
Membrána

Membrána je velmi tenká vrstva na vnitřní straně svrchního materiálu. Je hydrofilní, nepropouští vodu do materiálu (sníh, déšť atd.), zároveň však umožňuje odvod tělesné vlhkosti.
100% nepropustné švy

Kromě nepromokavého materiálu jsou kalhoty vybaveny i nepropustnými švy. Všechny švy jsou z vnitřní strany podlepeny speciální páskou, která je naprosto vodotěsná – díky tomu je výrobek vysoce odolný vůči průniku vlhkosti i při pohybu na sněhu.


pas v klidu 37,5cm před utažením, délka na maximu vnější/vnitřní: 105,5cm / 79,5cm
  • Značka

    Wedze

  • Velikost

    152

  • 2. 2. 2024, 7:26

  • Zobrazení

    227

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Chlapecká sportovní souprava LOTTO
Letní lněná sukně - sukýnka H&M
Kvalitní sportovní souprava UMBRO
Dívčí černá podprsenka XS/164/170
Jarní/podzimní outdoorová bunda 158/164
Ležérně-elegantní sako H&M slim fit
Chlapecké strečové světlé džíny
Dámská/dívčí bílá mikina ADIDAS XS/S
Letní sukně - sukýnka H&M
Letní elegantní květované šaty - tunika

Kategorie