Zobrazit přihlášovací formulář

Stylová luxusní zimní bunda

Administrace

Stylová luxusní zimní bunda

199 Kč 259 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Stylová luxusní zimní bunda zn. BALENCIAGA, vel. 128/134 (7-9 let). Dvojí zapínání, na "stříbrný" zip a vrchní klopa na "stříbrné" patentky, vpředu dvě kapsy, také na "stříbrné" patentky. Celá bunda je uvnitř bohatě zateplená vatelínem a je vodorovně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 10. 2023
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Stylová luxusní zimní bunda

199 Kč
Koupit
Stylová luxusní zimní bunda zn. BALENCIAGA, vel. 128/134 (7-9 let). Dvojí zapínání, na "stříbrný" zip a vrchní klopa na "stříbrné" patentky, vpředu dvě kapsy, také na "stříbrné" patentky. Celá bunda je uvnitř bohatě zateplená vatelínem a je vodorovně prošitá v pruzích, což tvoří buřtíky. Podšívka je saténová černá. Kapuce má jemnou kožešinku, také na šňůrkách od kapuce jsou kožešinkové bambulky. Na kapuci jméno značky, jedno písmenko už bohužel chybí a druhé je odlepené, ovšem na kráse bundičky to nijak neubírá. Na přední straně logo módní španělské značky Balenciaga (návrhář šil pro královny, šlechtu a vysoce postavený lid ve Španělsku a Francii). Barva je černá. Pro představu na fotce figurína holčička Lola (5 let, výška 110 cm). Krásný kousek, kromě těch odlepených písmenek na kapuce, je bez vad. Čistá, neopraná. Připravená k okamžitému odeslání. Podívejte se i na další mé nabídky, nabízím pěkné oblečení za zlomek původní ceny. Spousta oblečení je jako nová. Lze je různě ladit a kombinovat mezi sebou.

Oblečení pochází z Londýna, je vydezinfikované (prané v bezchlorové dezinfekci) a máchané v hypoalergenní aviváži. K Vám domů přichází čisté (zbavené všech bakterií, virů, popř. plísní), voňavé (hypoalergenní prací prášek i aviváž) a vyžehlené, připravené k okamžitému nošení.

Možnost osobního předání v Kolíně nebo balíkovnou (pošta nebo Alza-box), zásilkovnou (Z-box).
  • Značka

    BALENCIAGA

  • Velikost

    128

  • Rozměry

    délka 48 cm, šířka 2x 38 cm, délka rukávu od krku 54 cm

  • 23. 1. 2024, 17:26

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Květinová parka s rolovacími rukávy
Kouzelný kabátek na jaro pro malou slečnu
Sedmikrásková jarní parka pro slečnu
Outdoorový kabátek pro holčičku
Softshellová bunda pro holčičku
Květinová parka pro slečnu
Květinová nepromokavá bunda
Outdoorová voděodolná bunda pro dívku

Kategorie