Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská rostoucí židle KLÁRA, Domestav

Administrace

Dětská rostoucí židle KLÁRA, Domestav

1 600 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodám dětskou polohovací rostoucí židličku KLÁRA zn. Domestav. Výhoda židličky KLÁRY je hlavně v její schopnosti růst s vaším dítětem od batolete až do dospělosti, dítěti nejprve slouží jako jídelní židle a později jako židle k psacímu stolu. Výška…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 10. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská rostoucí židle KLÁRA, Domestav

1 600 Kč
Koupit
Prodám dětskou polohovací rostoucí židličku KLÁRA zn. Domestav. Výhoda židličky KLÁRY je hlavně v její schopnosti růst s vaším dítětem od batolete až do dospělosti, dítěti nejprve slouží jako jídelní židle a později jako židle k psacímu stolu. Výška sedadla a opěrky nohou se dá regulovat. Díky své variantní nastavitelnosti umožní Vašemu dítěti správně sedět s podepřením nohou. Židličku lze také přenášet jednou rukou díky otvoru v zádové části. Židlička je pevná a stabilní díky kvalitnímu provedení, vyrobena ze 100% přírodního dřeva, masivu smrku. Tato židle se vyznačuje pečlivým zpracováním a dlouhou životností. Pro povrchovou úpravu je použitý vodou ředitelný ekologický bezbarvý lak a židle je lakována se zachovanou texturou dřeva.
Používaná, v pěkném stavu, jen v místy otlaky, které vznikly, když dítě přisunujete ke stolu apod. a někde na šroubech chybí krytky (viz foto), není pomalovaná, nebyla polepená. Zakoupena nová pro syna. DOPORUČUJI! Osobní vyzvednutí Hrušovany u Brna.
  • 25. 4. 2024, 21:44

  • Zobrazení

    127

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Dětská lampička, svítidlo Massive
Značková trika s dlouhým rukávem - 2 ks
Moderní letní šaty ZARA – TOP stav

Kategorie