Zobrazit přihlášovací formulář

♥♥ BÍLÉ TENISKY TOMMY HILFIGER SUPER STAV ♥♥

Administrace

♥♥ BÍLÉ TENISKY TOMMY HILFIGER SUPER STAV ♥♥

450 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Bílé pevné tenisky na platformě, oranžová podrážka, na patě růžová nášivka, světležluté tkaničky, odvětrávání boty, stélka není vydávací. Kupované dceři, která je nakonec vůbec nenosila. Jednou je měla na vyzkoušení kolem domu, boty jsou jako nové,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

♥♥ BÍLÉ TENISKY TOMMY HILFIGER SUPER STAV ♥♥

450 Kč
Koupit
Bílé pevné tenisky na platformě, oranžová podrážka, na patě růžová nášivka, světležluté tkaničky, odvětrávání boty, stélka není vydávací.
Kupované dceři, která je nakonec vůbec nenosila. Jednou je měla na vyzkoušení kolem domu, boty jsou jako nové, naprosto neochozené.
Kupované v outletu, byly nové, ale až doma jsme si všimli, že na levé botě pod vnitřním kotníkem od jedné tkaničkodírky je malá čárka, jakoby polité lakem nebo čím. Nejde o flek od barvy, Je to jemně tmavší než okolí, my si toho při prodeji ani nevšimli. Bohužel jsem se před prodejem snažila tu čárku vyčistit, než jsem zjistila, že to je na povrchu a ne flek v barvě, takže jsem použila savo a trochu se dostalo dovnitř boty a odbarvilo kus modré barvy na vnitřní stélce. Zvnějšku to odbarvení není vidět, uvnitř ano. Pouze na levé botě, pravá je jako nová.
Celkově jsou krásné, čisté, neochozené. Cenu hodně snižuji kvůli té nažloutlé čárce, jinak botám nic není. Původní cena byla v řádech tisíců korun
  • Značka

    TOMMY HILFIGER

  • Velikost

    39

  • Rozměry

    vnitřní stélka 24,8 cm. Velikost psaná 39

  • 24. 4. 2024, 16:09

  • Zobrazení

    77

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie