Zobrazit přihlášovací formulář

Playmobil 70640 Citroën 2CV + auto

Administrace

Playmobil 70640 Citroën 2CV + auto

1 250 Kč 1 500 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodám nové originál zabalené auto a k tomu přidám i malý model. PC: 1500,- Kč. Ikonický Citroën 2CV! Vybaveno figurkami a doplňky na cestu po celé zemi. S archem nálepek a výměnnými světlomety pro přizpůsobení vašeho Citroënu 2CV. Kdo by ho neznal,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Playmobil 70640 Citroën 2CV + auto

1 250 Kč
Koupit
Prodám nové originál zabalené auto a k tomu přidám i malý model. PC: 1500,- Kč.

Ikonický Citroën 2CV! Vybaveno figurkami a doplňky na cestu po celé zemi. S archem nálepek a výměnnými světlomety pro přizpůsobení vašeho Citroënu 2CV.

Kdo by ho neznal, Citroën 2CV známější jako „Kachna“. Kultovní kultovní vůz je nyní k dispozici také jako model PLAYMOBIL s mnoha autentickými detaily. Děti i dospělí budou milovat toto jedinečné miniaturní vozidlo. Jako předloha pro toto vozidlo PLAYMOBIL posloužil legendární Citroën 2CV, který byl poprvé představen veřejnosti v Paříži v roce 1948. V následujících desetiletích se Citroën 2CV vyvinul v jeden z nejznámějších modelů aut ve Francii. Vůz PLAYMOBIL nabízí místo pro čtyři cestující a je plný okouzlujících aspektů, jako je autentický interiér, otevírací víko zavazadlového prostoru, charakteristické světlomety a odnímatelná kapota. Přední světlomety lze přepínat mezi čirými a oranžovými. Čtyři různé kódy zemí jsou uvedeny na přiloženém listu štítků. Nechybí ani výběr veselých motivů samolepek, kterými lze kachnu individuálně ozdobit. Citroën 2CV od PLAYMOBIL představuje jedinečný francouzský design vozu s kultovním charakterem pro hraní, sbírání a vystavování.Sada hraček obsahuje Citroën 2CV od PLAYMOBIL, tři figurky PLAYMOBIL, prasátko, dvě husy, dvě plechovky od mléka, světlomety a mnoho dalších krásných doplňků. Perfektní dárek pro automobilové nadšence a fanoušky nostalgie.
  • Značka

    Playmobil

  • Rozměry

    22,5 × 10 × 9,5 cm (DxHxV)

  • 26. 3. 2024, 10:40

  • Zobrazení

    90

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Jojo hračky
Friesbie
Chladnetky
Nové
KINDER

Chladnetky

Malý balón, míč s českou vlajkou
Myšák Remy
Dřevěné Puzzle Ratatouille
Žabák do vany
Puzzle Jožin z bažin
Igráček doktor Mazl
Mega Bloks Construx Základní box kostek

Kategorie