Zobrazit přihlášovací formulář

ESTÉE LAUDER pečující revitalizační sada

Administrace

ESTÉE LAUDER pečující revitalizační sada

869 Kč 969 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Nová, neotevřená, originál zabalená sada obsahuje 4 produkty: * Čistící gel na obličej 30ml - Advanced Night Cleansing Gelée, který odstraňuje make up a nečistoty z povrchu pleti, aniž by ji stahoval nebo narušoval její ochrannou bariéru. * Zklidňující…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ESTÉE LAUDER pečující revitalizační sada

869 Kč
Koupit
Nová, neotevřená, originál zabalená sada obsahuje 4 produkty:
* Čistící gel na obličej 30ml - Advanced Night Cleansing Gelée, který odstraňuje make up a nečistoty z povrchu pleti, aniž by ji stahoval nebo narušoval její ochrannou bariéru.
* Zklidňující koncentrát s hydratačním účinkem 5ml - Advanced Night Repair Rescue Solution pomáhá bojovat proti viditelnému podráždění pleti. Klíčovou složkou je fermentovaný extrakt z bifidobakterie, jenž posílí ochrannou bariéru pleti a pomůže s její obnovou. V kombinaci s dalšími aktivními látkami dodá výživu, hydrataci a zmírní začervenání. Zanechává pleť zklidněnou, hydratovanou a vypnutou.
* Sérum Advanced Night Repair 7ml - postupným používáním pomáhá docílit hladšího vzhledu bez vrásek. Pleť je mladší, zářivější a má sjednocený tón.
* Oční gelový krém 5ml Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme postupným používáním výrazně redukuje vzhled linek, vrásek, otoků pod očima a tmavých kruhů.
  • 4. 5. 2024, 9:53

  • Zobrazení

    90

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Riflová - džínová sukně bokovka vel.XS * FISHBONE
Riflová - džínová sukně vel. 26 * GAS *
Luxusní halenka vel.38-40 *OASIS*
Letní khaki sukně vel.S * PROMOD
Přechodová khaki bunda vel.S * ESPRIT *

Kategorie