Zobrazit přihlášovací formulář

Inhalátor OMRON NE-U100

Administrace

Inhalátor OMRON NE-U100

2 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
SKUTEČNÝ STAV : Nový Nejnižší cena z internetu : 3 099 Kč JEDNÁ SE O ZBOŽÍ Z MYSTERYBOXŮ, NEPŘEVZATÉ ZÁSILKY, VYSTAVENÉ KUSY, ZBOŽÍ S POŠKOZENÝM OBALEM, PRODÁVÁM BEZ ZÁRUČNÍHO LISTU, ALE S VÝRAZNOU SLEVOU OPROTI ESHOPŮM. Veškeré zboží před prodejem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 5. 2023
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Inhalátor OMRON NE-U100

2 000 Kč
  • Popis zboží
SKUTEČNÝ STAV : Nový

Nejnižší cena z internetu : 3 099 Kč

JEDNÁ SE O ZBOŽÍ Z MYSTERYBOXŮ, NEPŘEVZATÉ ZÁSILKY, VYSTAVENÉ KUSY, ZBOŽÍ S POŠKOZENÝM OBALEM, PRODÁVÁM BEZ ZÁRUČNÍHO LISTU, ALE S VÝRAZNOU SLEVOU OPROTI ESHOPŮM. Veškeré zboží před prodejem prohlédnu, případně otestuji. Popisuji reálný stav produktu. Dostanete přesně to, co vidíte na fotkách.

POPIS PRODUKTU : Inhalátor ultrazvukový, nebulizační výkon 0,25 ml/min, zásobník na léky 10 cm3, dětská maska, počet masek v balení 2 ks. Chcete mít po ruce praktickou náhradu za lékové spreje pro léčbu astmatu či jiných chronických plicních onemocnění? Ultrazvukový inhalátor Omron NE-U100 využívá speciální technologii jemného rozprašování přes MESH mikromembránu. K jeho použití stačí pouze klidně a zhluboka dýchat. Provoz je téměř neslyšitelný a díky svým rozměrům se přístroj pohodlně vejde do kapsy. Inhalátorem Omron NE-U100 bude na dosah kdykoliv ho budete potřebovat.
  • 7. 11. 2023, 9:55

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie