Zobrazit přihlášovací formulář

Inhalátor OMRON C801-KD

Administrace

Inhalátor OMRON C801-KD

960 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
SKUTEČNÝ STAV : Nový Nejnižší cena z internetu : 1 479 Kč JEDNÁ SE O ZBOŽÍ Z MYSTERYBOXŮ, NEPŘEVZATÉ ZÁSILKY, VYSTAVENÉ KUSY, ZBOŽÍ S POŠKOZENÝM OBALEM, PRODÁVÁM BEZ ZÁRUČNÍHO LISTU, ALE S VÝRAZNOU SLEVOU OPROTI ESHOPŮM. Veškeré zboží před prodejem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 5. 2023
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Inhalátor OMRON C801-KD

960 Kč
  • Popis zboží
SKUTEČNÝ STAV : Nový

Nejnižší cena z internetu : 1 479 Kč

JEDNÁ SE O ZBOŽÍ Z MYSTERYBOXŮ, NEPŘEVZATÉ ZÁSILKY, VYSTAVENÉ KUSY, ZBOŽÍ S POŠKOZENÝM OBALEM, PRODÁVÁM BEZ ZÁRUČNÍHO LISTU, ALE S VÝRAZNOU SLEVOU OPROTI ESHOPŮM. Veškeré zboží před prodejem prohlédnu, případně otestuji. Popisuji reálný stav produktu. Dostanete přesně to, co vidíte na fotkách.

POPIS PRODUKTU : Inhalátor dětský, nebulizační výkon 0,3 ml/min, zásobník na léky 7 cm3, dětská maska, počet masek v balení 2 ks. OMRON C28P je kompaktní inhalátor pro malé astmatiky a alergiky, který výborně poslouží při zvhlčování horních i dolních cest dýchacích. Svým zpracováním upoutá zejména děti, pro které je taky díky veselým postavičkám a barvě primárně určený. Umožňuje samozřejmě i inhalaci lékových forem. Přístroj využívá technologii V.V.T.(Virtual Valve Technology), která zajišťuje menší ztrátovost vdechovaného aerosolu v inhalačním setu a tím pádem je léčivá látka účinnější.
  • 7. 11. 2023, 9:56

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Kategorie