Zobrazit přihlášovací formulář

SRPCHOVACÍ ČEPICE 3-VRSTVÁ (vel. L, průměr 27 cm)

Administrace

SRPCHOVACÍ ČEPICE 3-VRSTVÁ (vel. L, průměr 27 cm)

Doposud žádný zájemce
Shower Cap Terry Cloth Lined EVA Exterior Reusable Triple Layer Waterproof Large Bath Hair Cap Sprchovací čepice mají zabránit zvlhnutí účesu, nicméně do většiny sprchovacích čepic se vlhkost k vlasům dostane a naondulované vlasy splihnou. Nicméně 3…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 9. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SRPCHOVACÍ ČEPICE 3-VRSTVÁ (vel. L, průměr 27 cm)

Požádat
Shower Cap Terry Cloth Lined EVA Exterior Reusable Triple Layer Waterproof Large Bath Hair Cap

Sprchovací čepice mají zabránit zvlhnutí účesu, nicméně do většiny sprchovacích čepic se vlhkost k vlasům dostane a naondulované vlasy splihnou. Nicméně 3-vrstvé sprchovací čepice s tzv. Terryho 3.vrstvou zaručují, že 3. vrstva z mikrovlákna vlhkost pohltí a vlasy tak uchrání. Objednala jsem si na doporučení tuto sprchovací čepici, ale pro svoje dlouhé vlasy a velkou hlavu potřebuji ještě o velikost větší. Tato je 2. největší velikost, která se nabízí. Je nová a použita na zkoušku pouze 1x.
Sprchovací čepice se skládá ze 3 vrstev, vnější vrstva je hedvábný satén, střední vrstva je voděodolný plast a vnitřní vrstva je podšívka z froté z mikrovlákna, která absorbuje vlhkost a páru, aby vlasy zůstaly suché. Dobře padne, přizpůsobuje se obvodu hlavy pomocí gumy. Tato sprchovací čepice pro ženy má průměr 27 cm a je vhodná pro všechny délky a tloušťky vlasů, včetně velkých účesů, jako jsou kudrnaté vlasy, trvalá, lokty, dredy a copánky. Tuto sprchovací čepici je možno použít pro sprchování, koupel a cestování. Froté vrstva může zlepšit vstřebávání kondicionéru během vlasových kúr. Lze prát v pračce. Po použití sušit na větraném místě.
  • 19. 11. 2023, 0:14

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie