Zobrazit přihlášovací formulář

Slovo / slovní expres společenská hra

Administrace

Slovo / slovní expres společenská hra

120 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 1 Kč
prodám používanou dětskou společenskou hru - Slovní Expres. Její součástí je zvoneček, na který může kdykoliv někdo zazvonit a ukončit tak herní kolo. Tak tedy rychle přemýšlet… Jak se hraje? Hráči dostanou po třech kartách s písmenky. Ostatní karty…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Slovo / slovní expres společenská hra

120 Kč
Koupit
prodám používanou dětskou společenskou hru - Slovní Expres. Její součástí je zvoneček, na který může kdykoliv někdo zazvonit a ukončit tak herní kolo. Tak tedy rychle přemýšlet… Jak se hraje?
Hráči dostanou po třech kartách s písmenky. Ostatní karty nechají v odkládacím balíčku a na stůl umístí zvoneček. Hráč vyloží kartu s písmenem z odkládacího balíčku. Všichni se pak společně snaží v duchu zkombinovat tuto kartu s písmeny, která mají v ruce, a vytvořit tak smysluplné a gramaticky správné slovo. Hráč, který má pocit, že to dokázal, zazvoní na zvonek a ukončuje tak kolo. Pokud je jeho slovo opravdu správné, bere si kartu ze stolu. Ta pro něho znamená bod. Někdy se stává, že se slovo z pouhých čtyř karet složit nedaří. V tom případě se pak z odkládacího balíčku vykládají další písmena. A co se stane, když se hráč splete a vymyslí špatné slovo? Musí vrátit jednu již získanou kartu. A vězte, že těžce vybojovaný bod je pro něho citelnou ztrátou!

Slovní expres je určitě výbornou alternativou k již klasickým slovním hrám. Ocení jej především děti školního věku, které se s abecedou třeba teprve seznamují.

Cena 120 Kč + doprava nebo osobní převzetí v Praze Hostivaři.
  • 19. 12. 2023, 0:21

  • Zobrazení

    41

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie