Zobrazit přihlášovací formulář

PROBIOTIKUM L. plantarum 299V™

Administrace

PROBIOTIKUM L. plantarum 299V™

649 Kč 950 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
IHNED K DODÁNÍ!!! Nepříjemný pocit v břiše je často známkou nerovnováhy střevního mikrobiomu. Probiotikum z řady Wellness by Oriflame L. plantarum 299V™ je každodenní potravinový doplněk vyvinutý s bakterií L. plantarum 299V™ – jedním z nejsilnějších…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PROBIOTIKUM L. plantarum 299V™

649 Kč
Koupit
IHNED K DODÁNÍ!!! Nepříjemný pocit v břiše je často známkou nerovnováhy střevního mikrobiomu. Probiotikum z řady Wellness by Oriflame L. plantarum 299V™ je každodenní potravinový doplněk vyvinutý s bakterií L. plantarum 299V™ – jedním z nejsilnějších kmenů pro zdraví střev (Nordström, 2021). Tyto prospěšné bakterie jsou možná malé, ale mají velký vliv na to, jak se cítíme!
Každá kapsle Oriflame probiotika L. plantarum 299V™ obsahuje 10 miliard živých bakterií spolu s niacinem (vitaminem B3). Užívejte jednu kapsli denně pro dobrý pocit v břiše – protože když se cítíte dobře, nic vás nezastaví!
Kmen L. plantarum 299V™ byl poprvé objeven švédskými vědci z Lundské univerzity a je jedním z nejprobádanějších probiotik světa. Ve více než 60 klinických studiích bylo prokázáno, že dokáže pomoci zlepšovat zdraví zažívacího systému (kam spadají například bolesti v břiše, nadýmání a nepravidelné vyprazdňování) (Nordström, 2021) a že svým působením pomáhá podpořit zdraví, spokojenost a vyvážené prostředí střev.
Niacin (tj. vitamin skupiny B - vitamin B3) v těle zastává pestrou škálu úkolů, například přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální funkci nervového systému, snižuje míru únavy a vyčerpání a přispívá k udržení normálního stavu pokožky. Hraje také klíčovou roli v podpoře zdraví střev, protože přispívá k udržení normálního stavu sliznic. Sliznice vystýlá hlavní tělesné struktury, například zažívací, dýchací a urogenitální trakt. Vytváří ochrannou, zvlhčenou vrstvu, která brání vstupu škodlivých mikrobů a zajišťuje správné vstřebávání živin. Potravinové doplňky by se neměly užívat jako náhražka za vyváženou a pestrou stravu. Užívejte jednu kapsli denně s jídlem. Zapijte vodou, ne teplými nápoji. 30 kapslí v balení
  • 27. 4. 2024, 23:49

  • Zobrazení

    226

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

KOSMETICKÉ RUKAVICE na dotykový displej
VYŽIVUJÍCÍ KRÉM NA RUCE s bio kokosovým olejem
ŠAMPÓN NA MASTNÉ VLASY s bio citrónem a mátou
PEČUJÍCÍ TĚLOVÉ MLÉKO s bio ovsem a meruňkou
POVZBUZUJÍCÍ TĚLOVÉ MLÉKO 750 ml
OCHRANNÝ OLEJ NA TĚLO, OBLIČEJ A VLASY
SADA ZÁZRAČNÝCH KELÍMKŮ

Kategorie