Zobrazit přihlášovací formulář

Spitfire - Tony Holmes

Administrace

Spitfire - Tony Holmes

50 Kč
Doposud žádný zájemce
Nabízím čtenou knihu. Spitfire… Jedna z ikon druhé světové války. Překrásná a výkonná stíhačka, která se stala miláčkem britské veřejnosti už v době, kdy za bitvy o Británii bránila nebe nad Anglií a sváděla těžké a urputné boje se stíhacími letouny…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Spitfire - Tony Holmes

50 Kč
Koupit
Nabízím čtenou knihu.
Spitfire… Jedna z ikon druhé světové války. Překrásná a výkonná stíhačka, která se stala miláčkem britské veřejnosti už v době, kdy za bitvy o Británii bránila nebe nad Anglií a sváděla těžké a urputné boje se stíhacími letouny nacistického Německa. Spitfiry si díky svým bojovým schopnostem a skvělé ovladatelnosti získaly oblibu u britských, kanadských, amerických i ostatních spojeneckých pilotů.
Tento ilustrovaný průvodce příběhem nejslavnějšího stíhacího letounu všech dob vypráví o jeho historii, silných stránkách i slabinách, o bojových schopnostech i o bitvách, jež Spitfiry vedly po celém světě. S využitím bohaté palety informací, podrobných nákresů a unikátních dobových fotografií přivádí tato kniha slavný letoun opět k životu a odhaluje, proč a jak se Spitfire stal nehynoucí legendou vojenského letectví.
České vydání obsahuje bonusové kapitoly o československých pilotech na Spitfirech a o osudech těchto stíhaček v poválečném Československu.
  • 28. 3. 2024, 13:30

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

2x plyšák - Tajný život mazlíčků
Real Terysa - Tereza Kovářová
Generál Fajtl - Václav Šorel, M. Kocián
1000 letadel
Knižní klub

1000 letadel

Najdi svůj styl - Alexandra Fráňová
František Kotleta - SPAD
Nakladatelství Epoch

František Kotleta - SPAD

Zlata´s Diary
PUFFIN BOOKS

Zlata´s Diary

Artemis - Andy Weir
KNIŽNÍ KLUB

Artemis - Andy Weir

Kategorie