Zobrazit přihlášovací formulář

SNOWBOARD RAVEN vel. 142

Administrace

SNOWBOARD RAVEN vel. 142

2 990 Kč 3 990 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodám juniorský snowboard, na kterém dcera byla 2 týdny na horách. Snowboard je Allmountain/Freestyle, po kompletním servisu a voskování. Na skluznici jsou stopy po grafitovém vosku. Ve velmi dobrém stavu. Dcera ho milovala, ale bohužel z něj vyrostla.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SNOWBOARD RAVEN vel. 142

2 990 Kč
Koupit
Prodám juniorský snowboard, na kterém dcera byla 2 týdny na horách. Snowboard je Allmountain/Freestyle, po kompletním servisu a voskování. Na skluznici jsou stopy po grafitovém vosku. Ve velmi dobrém stavu. Dcera ho milovala, ale bohužel z něj vyrostla. Na sněhu vypadá nádherně. Původní cena 3.990,- Kč.
Jedná se o velice kvalitní snowboard, který disponuje všemi materiály a technologiemi jako dospělý snowboard. Tento snowboard Raven je univerzální prkno na sjezdovku i do parku, které má Full-rocker tvar a celodřevěné jádro. Snowboard je určený pro všechny juniorské jezdce, kteří teprve začínají a nebo už jezdí a chtějí se zlepšovat na sjezdovce i v parku. Tento snowboard je souměrný na obě strany (true twintip) a díky full-rocker prohnutí skvělou volbou pro ridery v parku i na sjezdovce. Je to univerzální volba, je super stabilní na railech a snadno točí oblouky na sjezdovce. Oproti klasickému tvaru prkna, je full-rocker snadněji ovladatelný a nesekají se tolik hrany. Vhodný také pro dospělé dívky s nižší váhou.
Poštovné dle ceníku
  • Značka

    RAVEN

  • Rozměry

    vel. 142

  • 6. 12. 2023, 23:19

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Jeřáb - Dickie
GORATEXOVÉ ZIMNÍ BOTY
softshelová bunda zn. Regatta
Jarní / podzimní bunda zn. Grace
KOŽENKOVÁ BUNDA
sportovní boty
zimní bunda
ZIMNÍ KABÁT

Kategorie