Zobrazit přihlášovací formulář

LED vánoční řetěz–šišky, 9,8 m, venkovní i vnitřní

Administrace

LED vánoční řetěz–šišky, 9,8 m, venkovní i vnitřní

349 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Nové pouze rozbalené! Řetězy TRADITIONAL – šišky s multifunkcí Vánoční řetězy TRADITIONAL ve tvaru šišek s multifunkcí umožňují vybrat jeden z osmi přednastavených světelných režimů, který pak rozzáří každý prostor a potěší jak děti, tak i dospělé.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 7. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LED vánoční řetěz–šišky, 9,8 m, venkovní i vnitřní

349 Kč
Koupit
Nové pouze rozbalené!

Řetězy TRADITIONAL – šišky s multifunkcí

Vánoční řetězy TRADITIONAL ve tvaru šišek s multifunkcí umožňují vybrat jeden z osmi přednastavených světelných režimů, který pak rozzáří každý prostor a potěší jak děti, tak i dospělé. V základním řežimu svítí trvale všechna světýlka, zbývajících sedm režimů je pak kombinací různých variant blikání, zhasínání a rozsvěcování světýlek. Světýlka jsou schovaná v malých šiškách (tzv. cone lights), které jsou ozdobou i ve chvílích, kdy řetěz nesvítí. Na základě zvolené délky a barvy světla se postarají o ozdobení malých dekorací v interiéru, rozsvícení vánočního stromečku i většího stromu na zahradě. Skvěle se hodí pro vytvoření slavnostní atmosféry na rodinné oslavě, svatbě nebo dětské párty. Všude tam mohou během dne šišky vypnutého řetězu TRADITIONAL sloužit jako dekorace, která se po setmění rozzáří a navodí tu pravou atmosféru. Tyto řetězy jsou tak doslova dva v jednom.

Řetězy TRADITIONAL s multifunkcí jsou odolné proti vlhkosti díky krytí IP44 a vhodné pro veškerou interiérovou i venkovní výzdobu.
  • 7. 12. 2023, 21:28

  • Zobrazení

    40

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tommy Hilfiger Leather Flat Boot NaturalPC.3200
Zimní botky Adidas velikost 33

Kategorie