Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek 2v1 ANGELCAB

Administrace

Kočárek 2v1 ANGELCAB

16 000 Kč
Doposud žádný zájemce
Kočárek 2v1(od narození až do 3let nebo 20kg) pro nadšence přírodních materiálů. Jedná se o zánovní kočárek,který byl vystaven v obchodě.Podvozek je typ Urban (v barvě stříbrné s černým madle z ekokůže), kola jsou nafukovací, vhodné jak do terénu či do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 5. 2023
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek 2v1 ANGELCAB

16 000 Kč
Koupit
Kočárek 2v1(od narození až do 3let nebo 20kg) pro nadšence přírodních materiálů. Jedná se o zánovní kočárek,který byl vystaven v obchodě.Podvozek je typ Urban (v barvě stříbrné s černým madle z ekokůže), kola jsou nafukovací, vhodné jak do terénu či do města,nejsou však určeny ke sportu (brusle,běh...),přední kolečka lze zaaretovat nebo nechat otáčet.Korba (36x84cm) je látková (vlněná látka ve světle šedé barvě) s matrací z kokosových vláken s biobavlněným potahem.Bouda a potah na korbu jsou též z biobavlněné látky polstrované biobavlněným flísem (vzor modrobílý nebo zelinkavé kaktusy),sporťák je potažen světle šedou vlňěnou látkou(jako korba),potahy jsou šité ručně, vše je pratelné,nejlépe ručně s pracím prostředkem na vlnu,ždímat pak na nízké otáčky.Madlo je polohovatelné,stejně tak podnožka u sporťáku,ten lze nasadit na podvozek v obou směrech,a opěrka je též polohovatelná až do lehu,bouda se pak přendá na sporťák po ukončení používání korby. Látka není impregnovaná je nutné pří dešti či sněhu použít plášténku.Po domluvě je možné si kočárek v rámci Prahy a okolí vyzkoušet.Koš u podvozku má nosnost 5kg.
Vyrobeno v Německu,jedná se o zakázkovou výrobu,která ctí tradici řemesla,lásku k přírodě,moderní funkčnost a hlavně pohodlí miminka.
  • 14. 12. 2023, 8:35

  • Zobrazení

    32

  • Oblíbené

    0

Kategorie