Zobrazit přihlášovací formulář

Podložka na jógu Manduka PROlite® Mat 4,7 mm

Administrace

Podložka na jógu Manduka PROlite® Mat 4,7 mm

2 200 Kč
Doposud žádný zájemce
Podložka na jógu Manduka PROlite® Mat 4,7 mm Midnight- modrá - nejprodávanější a nejoblíbenější podložka na jógu. Barva Midnight (půlnoční modrá) je prostě univerzální - oblíbená u jogínek i jogínů. A navíc stejně jako ke všem jógovým podložkám z řady…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Podložka na jógu Manduka PROlite® Mat 4,7 mm

2 200 Kč
Koupit
Podložka na jógu Manduka PROlite® Mat 4,7 mm Midnight- modrá
- nejprodávanější a nejoblíbenější podložka na jógu. Barva Midnight (půlnoční modrá) je prostě univerzální - oblíbená u jogínek i jogínů. A navíc stejně jako ke všem jógovým podložkám z řady PRO na ni Manduka poskytuje doživotní záruku na materiál - další jogamatku už nebudete potřebovat.

Podložka na jógu Manduka PROlite® Mat je skvělou volbou pro ty, kteří jógu cvičí často a potřebují jógovou podložku přenášet z místa na místo. Vyrobena je ze směsi polyesteru a PVC s ekologickou certifikací pro nadstandardní komfort a dlouhou životnost. Jogamatka se nebude opotřebovávat, nehrozí žádné drolení, olupování, ani roztržení, vhodná je i pro větší zátěž, například při velmi častém praktikování jógy. Materiál je hutný, silný, jógová podložka skvěle pruží, takže zmírňuje zatížení kloubů, zároveň ale poskytuje potřebnou stabilitu ve všech jógových pozicích. Podložka na jógu PROlite® Mat je lehčí variantou Manduka PRO, vlajkové lodi společnosti Manduka. Materiál obou podložek na jógu je totožný, liší se rozměrem a tloušťkou. Jógová podložka PROlite® Mat se hodí na cvičení doma, v jógových studiích, i na cestách.
  • 27. 4. 2024, 20:45

  • Zobrazení

    45

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nike sportovní běžecké 38, 5 modré
Top stav Penál pouzdro zelené Holly Hobbie
Columbia Treking Columbia dětské zimní botx
Zimní boty columbia vel. 38-39
Pouzdro Swarovski na iPhone XS/ X
Eko- press na plasty
Televizní stolek
Nike sportovní běžecké 38, 5 modré

Kategorie