Zobrazit přihlášovací formulář

Teplé zimní dámské boty / sněhule LEGERO GORE-TEX

Administrace

Teplé zimní dámské boty / sněhule LEGERO GORE-TEX

960 Kč 3 000 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Nenošené, 100% stav, dámské zimní vycházkové teplé funkční nepromokavé kotníkové boty s kožešinkou, zateplením a s kvalitní membránou od značky Legero, uvedená velikost 41, vnitřní stélka 26,5cm.. Materiál: kombinace broušené usně a syntetického…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Teplé zimní dámské boty / sněhule LEGERO GORE-TEX

960 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Nenošené, 100% stav, dámské zimní vycházkové teplé funkční nepromokavé kotníkové boty s kožešinkou, zateplením a s kvalitní membránou od značky Legero, uvedená velikost 41, vnitřní stélka 26,5cm..
Materiál: kombinace broušené usně a syntetického materiálu

- pohodlný, sportovnější střih
- obuv vyrobena z kombinace semišové kůže a textilie (šusťákovina)
- obuv na šněrování
- ve spodní části obuvi je teplá podšívka z umělého beránku
- vyjímatelná stélka potažená beránkem
- obuv vybavena vodonepropustnou membránou "Gore-Tex®" - působí jako tepelný izolant, nepropustí vlhkost a zvyšuje užitné hodnoty obuvi (např. zachovává materiál bez skvrn od soli, prodlužuje životnost obuvi apod.) ..

Kvalitní nepromokavá membrána GORE-TEX zajišťuje optimální prodyšnost a tím vynikající klima uvnitř boty, ve kterém zůstanou nohy v suchu a teple.
GORE-TEX membrána je jediná membrána, která zaručuje 100% nepromokavost..

Gore-tex®
Goretex je tenká teflonová membrána, která je umístěna mezi svrchním materiálem a podšívkou. Je nepromokavá, prodyšná a větru vzdorná. Nejedná se o zátěr, impregnaci, ani druh svrchního materiálu či podšívky.
Jednotlivé póry této membrány jsou 20.000 krát menší než kapka vody, která tedy membránou neprojde, a současně 700 krát větší než molekula vodní páry nebo-li potu, a ten tudíž membránou snadno prochází ven. Obuv s membránou GORE-TEX® nabízí prodyšnost, optimální izolaci a trvalou nepromokavost při všech venkovních aktivitách. Nohy tak zůstávají v suchu..
  • 16. 4. 2024, 16:54

  • Zobrazení

    75

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Sportovní boty/sálovky PREDATOR ACCURACY.4 IN SALA
Sportovní boty/sálovky PREDATOR ACCURACY.4 IN SALA
Sportovní boty / tenisky ADIDAS bílé

Kategorie