Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR

Administrace

LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR

3 500 Kč
Doposud žádný zájemce
Pouze složené. Nikdy nesloužilo jako hračka. Kompletní. Vhodné na vystavení i hraní. 1580 dílků šestiválcový motor Boxer s pohyblivými písty Funkcemi, kterými disponuje tento model auta Porsche jsou samostatné tlumiče, funkční diferenciál a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 11. 2020
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR

3 500 Kč
Koupit
Pouze složené. Nikdy nesloužilo jako hračka. Kompletní.
Vhodné na vystavení i hraní.

1580 dílků
šestiválcový motor Boxer s pohyblivými písty

Funkcemi, kterými disponuje tento model auta Porsche jsou samostatné tlumiče, funkční diferenciál a šestiválcový motor boxer s pohyblivými písty umístěný před zadní nápravou. Pro funkční řízení má stavebnice přístupný kokpit, hasicí systém, obrazovku radaru a dokonce i sledovací mapu okruhu Laguna Seca natištěnou na dveřích řidiče.

Tento model LEGO Technic Porsche 911 RSR je osazen realistickými čelními a zadními světly, černými ráfky a autentickou kombinací bílé, červené a černé barvy se samolepkami dodává konečnou podobu tomuto modelu, který si můžete vystavit doma nebo v kanceláři!

Stavebnice z řady LEGO Technic jsou inspirované skutečnými stroji, vozidly a všemožnou technikou. LEGO Technic nadchne především starší děti, ale stejně dobře si s ní vyhrají i dospělí. S využitím dalších řad stavebnice LEGO můžete stavět a rozšiřovat modely na větší a funkční celky.
  • Značka

    LEGO

  • Rozměry

    50 x 21 x 17 cm

  • 25. 4. 2024, 7:16

  • Zobrazení

    71

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Sedačka na kolo
Lego Duplo
Sedačka na kolo
Lego Duplo

Kategorie