Zobrazit přihlášovací formulář

MIX KNÍŽEK - LEVNĚ + ZDARMA

Administrace

MIX KNÍŽEK - LEVNĚ + ZDARMA

30 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Kouzlo lásky - Oswalt Kolle - Avicenum zdravotnické nakladatelství 1970, v knížce je razítko mého dědy, 260 stran, 1. vydání, cena 50 Kč. Knížka je průvodce intimním životem vyjasňuje problémy, spojené s potřebou sexuálního souladu a dává rady na základě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MIX KNÍŽEK - LEVNĚ + ZDARMA

30 Kč
Koupit
Kouzlo lásky - Oswalt Kolle - Avicenum zdravotnické nakladatelství 1970, v knížce je razítko mého dědy, 260 stran, 1. vydání, cena 50 Kč.
Knížka je průvodce intimním životem vyjasňuje problémy, spojené s potřebou sexuálního souladu a dává rady na základě analýzy umění lásky. Hovoří o všem podstatném v sexuální funkci a schopnosti muže i ženy od prvních zkušeností po zralý věk. Vyjadřuje se právě k těm nejchoulostivějším stránkám pohlavního soužití (k úsilí o společný orgasmus, k příčinám frigidity, k „normalitě“ a „perverzitě“ atd.) a poskytuje poučení o nezbytné technice a kultivaci milostných chvil. Autor je publicistou, který úzce spolupracuje s odborníky. Na jeho práci je cenná otevřenost, zasvěcenost a životní moudrost.

Londýn a řeka Temže - Jaromír Skřivánek - nakladatelství Onyx 2000, mini knížečka, básně v češtině na jedné straně, na druhé straně přeložené do angličtiny - zdarma.

Jak na různé typy lidí - Vojtěch Černý - Computer Press 2000, mini knížka, 71 stran, nečtená, knížka má trochu ohnuté rohy, 30 Kč.

Malý rádce v hádce - Stephanie Schneider - Grada 2013, 41 stran, nečtená, jako nová, mini knížka, vhodná jako dárek, 50 Kč.

Přinesl nás čáp...Asi - Marta Brtníková, Eva Michorová - Sivana 1992, mini knížka, 65 stran - zdarma.
  • 15. 1. 2024, 22:22

  • Zobrazení

    25

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LODĚ - OTVÍRACÍ OKÉNKA
KNIHA ČEKÁM DĚŤÁTKO

Kategorie