Zobrazit přihlášovací formulář

Dámská mikina s kapucí a kapsami ADIDAS CLIMAWARM

Administrace

Dámská mikina s kapucí a kapsami ADIDAS CLIMAWARM

389 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Top stav, teplá, hřejivá, velmi příjemná na nošení, 100% polyester s technologií Climawarm, uvnitř microfleece, uvedená velikost S 34/36, délka 65cm, průramky 50cm, rukávy od krku 76,5cm, na konci otvůrky pro palec, barva tmavě šedá melírovaná.. Lehký a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámská mikina s kapucí a kapsami ADIDAS CLIMAWARM

389 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Top stav, teplá, hřejivá, velmi příjemná na nošení, 100% polyester s technologií Climawarm, uvnitř microfleece, uvedená velikost S 34/36, délka 65cm, průramky 50cm, rukávy od krku 76,5cm, na konci otvůrky pro palec, barva tmavě šedá melírovaná..
Lehký a prodyšný izolační materiál CLIMAWARM™ zajišťuje pocit sucha a komfortu v chladných podmínkách. Materiál je vytvořen pomocí hustě tkaných syntetických vláken, které tvoří tzv. mikro komůrky, které udržují teplo lidského těla blízko povrchu pokožky. Tato vlákna jsou tkána dostatečně hustě, aby zadržela teplo uvolňující se ze vzduchu ohřátého lidským tělem, ale zároveň jsou od sebe dostatečně vzdálena, aby umožnila jednoduché a rychlé odpaření potu.
ClimaWarm odpařuje pot a udrží vás v suchu i při vyšší fyzické námaze. Oblečení s technologií ClimaWarm vám umožní sportovat i v zimním období.
  • 30. 4. 2024, 11:33

  • Zobrazení

    64

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krásné dámské dvojdílné plavky / opalovačky
Luxusní černá dámská koženková bunda / křivák
Černý dámský top/ tričko/ tílko ORGANZA NASTYGAL
Nádherná elegantní sukně ZARA
Dámské khaki bavlněné triko/ tričko CPM Collection
Černý dámský top / sportovní podprsenka M&S Active

Kategorie