Zobrazit přihlášovací formulář

Balzám 31 bylin

Administrace

Balzám 31 bylin

450 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Hřejivý a regenerační balzám, jubilejní produkt k oslavám 30 let JUSTu v Česku a na Slovensku jako stvořený pro všechny milovníky legendárního Oleje z 31 léčivých bylin Spolehlivé účinky Oleje z 31 léčivých bylin v netradiční podobě balzámu, jehož…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 8. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Balzám 31 bylin

450 Kč
Koupit
Hřejivý a regenerační balzám, jubilejní produkt k oslavám 30 let JUSTu v Česku a na Slovensku jako stvořený pro všechny milovníky legendárního Oleje z 31 léčivých bylin

Spolehlivé účinky Oleje z 31 léčivých bylin v netradiční podobě balzámu, jehož základ tvoří bambucké máslo a kandelilový vosk. Podpůrná péče o unavené tělo. Osvěžení mysli během náročného dne. Voňavé poznávací znamení milovníků JUSTu.

Zakladatel švýcarského JUSTu Ulrich Jüstrich nabral své první pracovní zkušenosti v Argentině, kde vznikají produkty pro vybrané trhy mimo Evropu a odkud pochází i tento balzám vyrobený exkluzivně pro české a slovenské zákazníky.

Návod k použití: Používejte pouze na neporušenou pokožku k podpůrné péči o unavené svaly. Skladujte při pokojové teplotě.
  • 29. 4. 2024, 8:14

  • Zobrazení

    238

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Pěna do koupele s vůní citronu a bazalky
Sprchový gel s vůní citronu a bazalky
Tělový sprej s vůní citronu a bazalky
attraction pro pány
tta the moment pro pány
sada se sladkou vůní 4kusy
3x avon
Nové
AVON

3x avon

Black Suede Real,

Kategorie