Zobrazit přihlášovací formulář

Garmont dámské turistické boty 39,5

Administrace

Garmont dámské turistické boty 39,5

2 800 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 50 Kč
Prodám turistické boty Garmont. Garmont Dragontail LT UNI black/grey. Velikost 39,5 stélka 24,5 cm. Píši nové, protože jsem je měla asi jednou, hodinu na sobě. Jsou mi bohužel velké. Včetně krabice. Outdoorové boty Garmont Dragontail LT UNI se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 9. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Garmont dámské turistické boty 39,5

2 800 Kč
Koupit
Prodám turistické boty Garmont. Garmont Dragontail LT UNI black/grey.
Velikost 39,5 stélka 24,5 cm. Píši nové, protože jsem je měla asi jednou, hodinu na sobě. Jsou mi bohužel velké. Včetně krabice.

Outdoorové boty Garmont Dragontail LT UNI se stanou ideální volbou pro nadšence chůze po zajištěných horských cestách a v celkově středně náročném terénu. Jistě oceníte i fakt, že boty jsou tvořené z prodyšného materiálu, který vám v kombinaci s dalšími technologiemi poskytne perfektní pohodlí.

Anatomicky tvarovaný jazyk se směrem dovnitř postupně ztenčuje, a proto vždy drží na svém místě. Dalším benefitem jsou asymetrické manžety kotníku. Na vnější straně má bota Garmont nižší manžetu než na straně vnitřní. Tak je dosaženo lepší hrany při lezení i chůzi a zlepšení celkové stability.

Zpevněná pata pevně, ale pohodlně obepíná kotníkové kosti. Tím je v botách Garmont Dragontail LT zajištěna ideální stabilita.
  • 6. 3. 2024, 21:08

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Lindex svetýrek vel. 110
Lindex kostkovaná košilová bunda vel. 122
Lindex šatičky s růžičkami vel. 116
Pomp de Lux shellová bunda
Sportalm tílko vel. 38
G-star zimní bunda/kabát vel. S
Sportalm dámské kraťasy vel. 36

Kategorie