Zobrazit přihlášovací formulář

Tonikum na podporu růstu vlasů - aktivátor, 50 ml

Administrace

Tonikum na podporu růstu vlasů - aktivátor, 50 ml

399 Kč 599 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 89 Kč
NOVÉ tonikum - nepoužito ! Vč. zataveného obalu samozř. Nevyužijeme..Byl to dar, PC: 599,- . EXP. 11/24. Účinky: vyvinuto k péči o pokožku hlavy : předcházení vypadáváná vlasů, při nadměrném vypadávání vlasů. Složky přípravku působí přímo na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 8. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tonikum na podporu růstu vlasů - aktivátor, 50 ml

399 Kč
Koupit
NOVÉ tonikum - nepoužito ! Vč. zataveného obalu samozř.
Nevyužijeme..Byl to dar, PC: 599,- .
EXP. 11/24.

Účinky: vyvinuto k péči o pokožku hlavy : předcházení vypadáváná vlasů, při nadměrném vypadávání vlasů. Složky přípravku působí přímo na folikul, čímž omezují vypadávání, stimulují růst nových vlasů, normalizují činnost tukových žláz, zlepšují výživu, zvyšují odolnost vlasů vůči okolnímu prostředí.

Ingredients: alcohol, panax ginseng root extract, angelica acutiloba root extract, morus alba fruit extract,zingiber officinale root extract, gastrodia elata root extract, gleditsia australis root extract, ganodermalicidum extract.

Použití: pomocí vatového tamponku naneste tonikum na místo vypadávání vlasů a několik minut vtírejte do kořínků vlasů. Provádějte ráno a večer po dobu 30 dnů. Neoplachujte. Výborné kombinovat i se šamponem na růst vlasů. Lze ale i samotné !
  • 17. 3. 2024, 0:11

  • Zobrazení

    45

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

FlexiMed - zdravé klouby, kosti, 1měs.
VITAMÍN K2 complex - krev, srdce, kosti, 1měs.

Kategorie