Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská postýlka LEMBERK 140x70

Administrace

Dětská postýlka LEMBERK 140x70

3 000 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodám kvalitní postýlku české výroby, včetně matrace Ahorn a prostěradla. Jsem druhý majitel, ale postýlka je stále v pěkném stavu, jen rohy má místy poškrábané. U nás byla několik let u babičky pro příležitostné přespání. Jedinou vadou je, že původní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 4. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská postýlka LEMBERK 140x70

3 000 Kč
Koupit
Prodám kvalitní postýlku české výroby, včetně matrace Ahorn a prostěradla. Jsem druhý majitel, ale postýlka je stále v pěkném stavu, jen rohy má místy poškrábané. U nás byla několik let u babičky pro příležitostné přespání. Jedinou vadou je, že původní majitel ztratil výplně používané při nejnižší úrovni roštu. Měla jsem je poptané u výrobce, který tyto postýlky stále vyrábí, ale nakonec jsme je nahradili překližkou a nedokoupili je. Barva odpovídá spíše poslednímu fotu, foťák ji zesvětlil.
Postýlka je nyní k vyzvednutí ve Víru na Vysočině. Pokud na ni nespěcháte, dá se dovézt do Brna či Prahy a vyzvednout tam. Cena nové postýlky bez matrace u výrobce je aktuálně 9500,-

Popis:
Tyto postýlky mají několik funkcí a proto pokud máte alespoň kousek prostoru jsou tyto velké postýlky nejlepší volbou.
V prvé řadě Vám od narození miminka budou složit jako postýlka s několika polohami roštu a i jako přebalovací pult pro první měsíce nežli bude Vaše miminko schopné si v postýlce sednout.
Také u některých modelů můžete odejmout celou jednu bočnici a postýlku pohodlně přisunout ke své posteli - v noci se nemusíte nikde ohýbat, obcházet atd. prostě se jen pro své děťátko natáhnete a nakrmíte ho.
Až bude Vaše dítko starší, jednoduchou montáží přestavíte postýlku na junior postel, která poslouží až do předškolních let.
A nakonec některé typy poslouží i nadále jako pohovka - opět jednoduchou montáží přestavíte postel na pohovku.
Kvalitní a bezpečná postýlka je pro Vaše miminko útočištěm po několik měsíců či let. Při výběru dbejte zejména na bezpečnost a funkčnost postýlky.
Naše postýlky jsou vyrobeny z materiálů, které nejsou karcinogení ani nijak závadné. Splňují normu na dětský nábytek EN 716. Naše postýlky nepotřebují žádné plastové chrániče hran protože jsou oblé a barva
  • 25. 4. 2024, 16:30

  • Zobrazení

    147

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Fusak Aesthetic 3v1
Spací pytel s krokodýlem 6-18M
Kalhoty
152
nutmeg

Kalhoty

Džínová šatovka
Maskáč vesta s tygrem
Mikina
92
ADIDAS

Mikina

MIkina s pejskem
Krajkové šatičky
Pruhovaný letní overal
116
YOUNG DIMENSION

Pruhovaný letní overal

Sportovní nátělník Manchester United

Kategorie