Zobrazit přihlášovací formulář

Dětský hrací koberec: rušná vesnice, 100x133 cm

Administrace

Dětský hrací koberec: rušná vesnice, 100x133 cm

599 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
... veselý koberec, ideální dekorace do dětského pokojíčku. Vaše dítě stráví nad touto změtí silnic celé hodiny. Je to praktický koberec do dětského pokoje, který děti ocení hlavně kvůli možnosti vyhrát si díky nápaditému designu. Rodiče zase ocení, že…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětský hrací koberec: rušná vesnice, 100x133 cm

599 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... veselý koberec, ideální dekorace do dětského pokojíčku. Vaše dítě stráví nad touto změtí silnic celé hodiny. Je to praktický koberec do dětského pokoje, který děti ocení hlavně kvůli možnosti vyhrát si díky nápaditému designu. Rodiče zase ocení, že nožky dětí budou na příjemném a hřejivém materiálu. Je příjemné si na tomto koberci hrát, chodit – a odpočívat, až cesta za poznáním skončí. Vzor je navržený tak, aby bylo možné přidat 2, 3, 4 nebo více koberců a vytvořit tak ještě větší svět. Koberec tlumí hluk, vytváří příjemnou atmosféru a je měkký při chůzi pro nohy všech velikostí. Koberec na hraní zůstává na svém místě a chrání před studenou podlahou díky pogumované spodní straně. Doplňte autíčky a figurkami a děti budou nadšené ! Doporučujeme pro věk od 18 měsíců. NOVÉ, originálně balené zboží, bez vad. K odeslání ihned !

***************************************

Návod na údržbu:
Ruční praní, max. teplota vody 40 °C. Nesušte v sušičce. Nežehlit. Nečistit chemicky. Koberec pravidelně vysávejte a otáčejte. Suché skvrny: odstraňte okamžitě pečlivým seškrabáním směrem ke středu skvrny. Mokré skvrny nevytírejte. Vysajte je papírovou utěrkou a zlehka otřete utěrkou a jemným saponátem. V případě potřeby využijte služeb profesionální čistírny koberců.

***************************************

Materiál:
100 % polyester. Rub: 100 % syntetická guma.

***************************************

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    Plocha: 1,33 m². Délka: 133 cm. Šířka: 100 cm.

  • 22. 4. 2024, 14:40

  • Zobrazení

    30

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Růžový koberec, motiv hvězdy, 133x160 cm
BÉŽOVÝ huňatý koberec 80x150 cm

Kategorie