Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní dámská sportovní mikina ADIDAS CLIMAWARM

Administrace

Luxusní dámská sportovní mikina ADIDAS CLIMAWARM

429 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Zcela top stav, nádherná, s kapucí a kapsami, příjemný funkční 100% polyester s technologií Climawarm, uvedená velikost M , délka 66cm, průramky v klidu 52cm, rukávy od krku 76cm, barva stříbrná šedá.. CLIMAWARM™ Lehký a prodyšný izolační materiál…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní dámská sportovní mikina ADIDAS CLIMAWARM

429 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Zcela top stav, nádherná, s kapucí a kapsami, příjemný funkční 100% polyester s technologií Climawarm, uvedená velikost M , délka 66cm, průramky v klidu 52cm, rukávy od krku 76cm, barva stříbrná šedá..
CLIMAWARM™
Lehký a prodyšný izolační materiál CLIMAWARM™ zajišťuje pocit sucha a komfortu v chladných podmínkách. Materiál je vytvořen pomocí hustě tkaných syntetických vláken, které tvoří tzv. mikro komůrky, které udržují teplo lidského těla blízko povrchu pokožky. Tato vlákna jsou tkána dostatečně hustě, aby zadržela teplo uvolňující se ze vzduchu ohřátého lidským tělem, ale zároveň jsou od sebe dostatečně vzdálena, aby umožnila jednoduché a rychlé odpaření potu.
ClimaWarm odpařuje pot a udrží vás v suchu i při vyšší fyzické námaze. Oblečení s technologií ClimaWarm vám umožní sportovat i v zimním období.
  • 13. 4. 2024, 18:33

  • Zobrazení

    62

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Luxusní dámská softshellová bunda FELIX BÜHLER
Luxusní pouzdrové šaty s květinovým vzorem
Lehká dámská sportovní bunda ADIDAS

Kategorie