Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské sportovní tričko / tílko / top NIKE DRI-FIT

Administrace

Dámské sportovní tričko / tílko / top NIKE DRI-FIT

249 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Jako nové, nenošené, 100% stav, příjemný funkční polyester s technologií Dri-Fit, uvnitř náprsenka, uvedená velikost M 168, D 38/40, GB 10/12, délka 48cm, průramky v klidu 38cm, červené v kombinaci tmavě šedé.. Systém Nike Dri-Fit využijí snad všichni…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské sportovní tričko / tílko / top NIKE DRI-FIT

249 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Jako nové, nenošené, 100% stav, příjemný funkční polyester s technologií Dri-Fit, uvnitř náprsenka, uvedená velikost M 168, D 38/40, GB 10/12, délka 48cm, průramky v klidu 38cm, červené v kombinaci tmavě šedé..
Systém Nike Dri-Fit využijí snad všichni sportovci, speciální materiály Dri-Fit zajišťují rychlý odvod potu z Vaší pokožky a stejně tak i z Vašeho oděvu. I při fyzicky náročném výkonu budete v suchu a můžete si užívat radosti z pohybu. U materiálů Dri-Fit je také zajištěna dostatečná prodyšnost.
Tělo sportovce i jeho oděvy jsou suché dříve než jak je tomu u klasického oblečení. Systém Dri-Fit poskytuje oblečení nejen výborný odvod vlhkosti zároveň přidává na pružnosti a stálosti oděvů.
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    M

  • 13. 4. 2024, 18:33

  • Zobrazení

    32

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Dívčí/ dámské triko/tričko/tílko/top MARKS&SPENCER

Kategorie