Zobrazit přihlášovací formulář

Chlapecké funkční sportovní kraťasy ADIDAS TECHFIT

Administrace

Chlapecké funkční sportovní kraťasy ADIDAS TECHFIT

289 Kč 549 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Jako nové, 100% stav, ADIDAS TECH FIT BASE SHORT CLIMALITE, lehký a příjemný funkční materiál (88% polyester + 12% elastan), uvedená velikost 140, délka cca 36cm, pas 26,5-30cm, perfektní.. Chlapecké kompresní kraťasy TECH FIT BASE SHORT značky Adidas…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chlapecké funkční sportovní kraťasy ADIDAS TECHFIT

289 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Jako nové, 100% stav, ADIDAS TECH FIT BASE SHORT CLIMALITE, lehký a příjemný funkční materiál (88% polyester + 12% elastan), uvedená velikost 140, délka cca 36cm, pas 26,5-30cm, perfektní..
Chlapecké kompresní kraťasy TECH FIT BASE SHORT značky Adidas jsou vyrobeny z materiálu CLIMALITE®, který perfektně odvádí vlhkost od těla a vy tak zůstanete v suchu i při zvýšené aktivitě. Kraťasy jsou navíc vybaveny faktorem UV 50+ a chrání tak tkaninu před škodlivým ultrafialovým zářením. Ploché švy zabraňují oděru pokožky. Kraťasy jsou vhodné pro všechny druhy pohybových aktivit, kup si je i ty!
- kompresní funkce
- materiál CLIMALITE® perfektně odvádí vlhkost
- chrání před ultrafialovým zářením
- ploché švy

CLIMALITE® je materiál pro optimální regulaci vlhkosti. Skládá se ze 100% syntetických funkčních vláken. Cílem je vázat tekutinu, kterou tělo vylučuje v podobě potu, co nejrychleji v textilu a odvádět ji ven. Pot je "nasáván" vnitřní strukturou vláken na vnější povrch a odtud se odpařuje pryč. Aby tento proces mohl hladce fungovat, musí se textilie první vrstvy nosit tak, aby těsně přiléhaly k tělu.

CLIMALITE®+ představuje kombinaci jemnosti a celkového komfortu rychleschnoucí technické tkaniny. Je obohacen o nefritové vlákno, které vytváří chladivý účinek na kůži.

Adidas TECHFIT® je široký koncept kompresního oblečení, který se používá ke zlepšení výkonu sportovce. Koncept zahrnuje všechny základní vrstvy oblečení sportovní řady. Nabídka pokrývá potřebu sportovců z řad profesionálních hráčů, ale i amatérů.
Střih FITTED (na tělo): pro lehkost a pohodlí. Použití strečového materiálu v kombinaci s 3D vzorem poskytuje příjemné zpevnění, které následuje Vaše pohyby u jakéhokoliv sportu.
  • 23. 4. 2024, 17:46

  • Zobrazení

    65

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!

Kategorie