Zobrazit přihlášovací formulář

X Lander Rocky 3v1 trojkombinace

Administrace

X Lander Rocky 3v1 trojkombinace

2 000 Kč
Doposud žádný zájemce
X Lander Rocky Kompletní set kočárku modelové řady X lander Rocky 2010/2011 (4-velká nafukovací kola, přední otočná s možností aretace). Kočárek má aluminiovou odlehčenou konstrukci, snadno se ovládá, skládá a vejde se do každého auta. Jedná se o 3-…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2018
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

X Lander Rocky 3v1 trojkombinace

2 000 Kč
Koupit
X Lander Rocky
Kompletní set kočárku modelové řady X lander Rocky 2010/2011 (4-velká nafukovací kola, přední otočná s možností aretace). Kočárek má aluminiovou odlehčenou konstrukci, snadno se ovládá, skládá a vejde se do každého auta.

Jedná se o 3- kombinaci skládající se z hluboké korby, autosedačky a sporťáku.

KORBA:nánožník, moskytiéra, pláštěnka, adaptéry, vnitřní vložka a lůžko, otvírací sklápěcí bouda a madlo pro přenášení.
AUTOSEDAČKA: (nebouraná) novorozenecká vložka, sundavcací stříška, úložná schránka, polstry na 3-bodové pásy, výškově nastavitelné pásy s centrálním utahováním. Na sedačku je možné použít i pláštěnku z korby.
Je to universální autosedačka pro skupinu 0+ - váhová kategorie 0-13 kg - certifikovaná dle normy ECE R44-04, polstrovaná vložka, schránka na drobné
SPORŤÁK: fusak, zimní vložka, otvírací madlo, koš, sklápěcí bouda s okénkem a prodlouženým štítem proti nízkému sluníčku, polohování nožiček, zádíček a madla, slunečník (deštník)

Nekuřácká rodina
  • 5. 4. 2024, 10:08

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Kategorie