Zobrazit přihlášovací formulář

Kombinovaný kočárek Camarelo Faro

Administrace

Kombinovaný kočárek Camarelo Faro

10 775 Kč
Doposud žádný zájemce
Kombinovaný kočárek Camarelo Faro Nabízím kombinovaný kočárek Camarelo Faro. Hluboká korbička je téměř nepoužitá (používala jsem sourozenecký kočárek). Krásný stav. Korbičky lze nasadit po i proti směru jízdy. V hluboké korbě je kvalitní kokosova matrace…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 4. 2024
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kombinovaný kočárek Camarelo Faro

10 775 Kč
Koupit
Kombinovaný kočárek Camarelo Faro
Nabízím kombinovaný kočárek Camarelo Faro. Hluboká korbička je téměř nepoužitá (používala jsem sourozenecký kočárek). Krásný stav. Korbičky lze nasadit po i proti směru jízdy. V hluboké korbě je kvalitní kokosova matrace, je vybavena síťkou proti hmyzu. Stříšku lze odepnout, aby dítě mohlo koukat ven. Hluboka korba je vybavena ventilací a nastavitelnou opěrkou hlavy.
Sportovní korbička má 5ti bodový bezpečnostní pás, lze dát do lehu, je vybavena teplejší vložkou, madlo lze oddelat. Stříška lze prodloužit otevřením zipu na strisce. Otočná gelová kola s aretací a odpružením. Velmi snadno se ovládá. Výškově nastavitelná rukojeť z eko kůže.

hluboká korba, sportovní sedačka, konstrukce, gelová kola, kvalitní kokosova matrace s prostěradlem, taška na rukojeť, nákupní odkládací košík na konstrukci, nánožníky, držák na pití, pláštěnka, síťka proti hmyzu, ochranné obaly na kola, rukávnik.
Osobní předání v Praze východ (Přezletice)
  • 7. 4. 2024, 8:15

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie