Zobrazit přihlášovací formulář

Zahradní trampolína 244 cm

Administrace

Zahradní trampolína 244 cm

2 790 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 290 Kč
Zahradní trampolína je zárukou skvělé a aktivní zábavy pro celou rodinu. Pro děti se během jarních a letních dnů stane jedinečným dětským koutkem a účinně je odtáhne od tabletu nebo televize, čímž se zajistí pohyb venku. Dospělí mohou také využít výhody…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zahradní trampolína 244 cm

2 790 Kč
Koupit
Zahradní trampolína je zárukou skvělé a aktivní zábavy pro celou rodinu. Pro děti se během jarních a letních dnů stane jedinečným dětským koutkem a účinně je odtáhne od tabletu nebo televize, čímž se zajistí pohyb venku. Dospělí mohou také využít výhody zábavy na trampolíně. Energetické hopsání a akrobacie jsou skvělým způsobem, jak posílit svaly, okysličovat tělo a spálit přebytečné kalorie. Bavte se a trénujte současně!

Během zábavy na trampolíně je nejdůležitější Vaše bezpečnost. Všechny trampolíny jsou vyráběny v souladu s normami PN-EN 71-14 a mají certifikát INTERTEK, díky čemuž zajišťují bezpečnou zábavu pro malé, ale i starší uživatelé. Díky pevné ocelové konstrukci, je trampolína odolná vůči deformaci a poškození, i v případě intenzivního využívání celou rodinou. Maximální zatížení trampolíny je až 150 kg!

Výhodou produktu je snadná a rychlá montáž. Všechny montážní kroky jsou podrobně popsány v návodu k použití, který je přiložen k soupravě.
  • 27. 4. 2024, 10:50

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie