Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní funkční dámská mikina ADIDAS CLIMAWARM

Administrace

Luxusní funkční dámská mikina ADIDAS CLIMAWARM

449 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Zcela top stav, Adidas Running Response , vhodná jako běžecká či na jiné sportovní aktivity, s kapucí a kapsičkou na zip, příjemný funkční materiál s technologií Climawarm, uvnitř podšitá fleecem, taktéž kapucka, reflexní prvky a logo, konce rukávů s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní funkční dámská mikina ADIDAS CLIMAWARM

449 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Zcela top stav, Adidas Running Response , vhodná jako běžecká či na jiné sportovní aktivity, s kapucí a kapsičkou na zip, příjemný funkční materiál s technologií Climawarm, uvnitř podšitá fleecem, taktéž kapucka, reflexní prvky a logo, konce rukávů s otvůrkem pro palec, uvedená velikost M 38/40, délka 68cm, průramky 47cm, rukávy od krku 78cm, barva černá, perfektní..
CLIMAWARM™
Lehký a prodyšný izolační materiál CLIMAWARM™ zajišťuje pocit sucha a komfortu v chladných podmínkách. Materiál je vytvořen pomocí hustě tkaných syntetických vláken, které tvoří tzv. mikro komůrky, které udržují teplo lidského těla blízko povrchu pokožky. Tato vlákna jsou tkána dostatečně hustě, aby zadržela teplo uvolňující se ze vzduchu ohřátého lidským tělem, ale zároveň jsou od sebe dostatečně vzdálena, aby umožnila jednoduché a rychlé odpaření potu.
  • 8. 6. 2024, 0:05

  • Zobrazení

    66

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krásné dámské dvojdílné plavky / opalovačky
Luxusní dámské plavky ADIDAS INFINITEX / NEXT
Luxusní sportovní podprsenka/ dámský top KARI TRAA

Kategorie