Zobrazit přihlášovací formulář

Víte proč se Vám nedaří hubnout?

Administrace

Víte proč se Vám nedaří hubnout?

940 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Zamyslete se! Ve Vašem těle není totiž něco v pořádku. Víte, že hubnutí je proces v organismu, který je složitý a vzniká v těle spoustu balastu - odpadu, který je potřeba vyloučit. Podstatné je vědět, co je obsahem tuku v těle, čím více škodlivých…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Víte proč se Vám nedaří hubnout?

940 Kč
Koupit
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG
Zamyslete se!
Ve Vašem těle není totiž něco v pořádku.
Víte, že hubnutí je proces v organismu, který je složitý a vzniká v těle spoustu balastu - odpadu, který je potřeba vyloučit.
Podstatné je vědět, co je obsahem tuku v těle, čím více škodlivých látek, tím hůře lze shodit.
Každý člověk je jiný a u každého vše působí individuálně. U někoho rychleji a u jiného pomaleji. Záleží i na mnoha dalších individuálních faktorech.
Do těla se dostává mnoho škodlivin, hlavně z potravy, kterou jíme. Tyto škodliviny se usazují v tukových buňkách a pak blokují odbourávání tuku. Na tom se podílejí hlavně potraviny, které jsou vyráběny průmyslovou výrobou. Navíc jsou potraviny plné plísní (toxinů a mykotoxinů) okem je nevidíme. Klíč ke zdraví, ale i k hubnutí se skrývá ve Vašem tlustém STŘEVĚ! Poslední lékařské výzkumy potvrzují, že tam je hlavní zdroj imunity organismu. Pokud jsou střeva zanešena mykotoxiny z potravin , nejen imunitní systém selhává v boji s původci všech onemocnění a ani boj s kily se nedá vyhrát. Přítomnost těchto toxinu způsobuje snížení imunity. Toxiny přecházejí přes střevní stěnu přímo do krve a rovněž extrémně zatěžují a dokonce i poškozují některé orgány -  především játra a ledviny. 
OKG FactorBase Vám pomůže pročistit organismus.

1. S vysokou účinností do své struktury vyvazuje celou škálu toxinů vnějšího i vnitřního původu (např. mykotoxiny z potravin napadených plísněmi nebo vyrobených ze závadných surovin, endotoxiny - vnitřní jedy produkované nežádoucí střevní mikroflórou apod.).
2. Regeneruje sliznici tlustého střeva a tím se stává základním pomocníkem při nápravě problémů s imunitou a také problémů s trávením a využitím živin.

OK FactorBase je účinný pomocník při pročištění a poruchách imunity ve vše
  • 17. 4. 2024, 10:11

  • Zobrazení

    640

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Pročistěte svůj organismus s OK BETA + a OK TAU +
Posilování imunity - obrana organismu
"NEMOHLA JSEM TOMU VĚŘIT.
Nové
O.K.G. S.R.O.

"NEMOHLA JSEM TOMU VĚŘIT.

Právě nyní je ta nejlepší doba udělat něco pro SVÉ
Zdraví na dlani! - Zdraví a krása z přírody
Jak na jarní úklid těla?
ČESKÉ PŘÍRODNÍ VÝROBKY UNIKÁTNÍCH RECEPTUR
Věříte účinkům bylinek více než chemii?
OK Beta + a OK Gama + = SRDCE + POHYBOVÝ SYSTÉM

Kategorie