Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Zrcadlová kostka - kojenecké hračky

Administrace

Zrcadlová kostka - kojenecké hračky

404 Kč 449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
VYPRODÁNO !!!!! Naše hebká, pestrobarevná chrastící a šustící kostka je vyrobena z několika druhů materiálů příjemných na dotek a vhodných ke kousání, které pomáhají stimulovat zrakové, sluchové i hmatové orgány. Má čtyři snadno uchopitelná ouška pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zrcadlová kostka - kojenecké hračky

404 Kč
  • Popis zboží
VYPRODÁNO !!!!! Naše hebká, pestrobarevná chrastící a šustící kostka je vyrobena z několika druhů materiálů příjemných na dotek a vhodných ke kousání, které pomáhají stimulovat zrakové, sluchové i hmatové orgány.
Má čtyři snadno uchopitelná ouška pro hru s použitím jedné nebo obou rukou.
Hebké žluté a oranžové nebo fialové a červené šustící ouško budou neustále přitahovat pozornost dítěte. Při zatřesení kostkou zazní uklidňující zvuky zvonkohry ukryté uvnitř.
Při zkoumání kostky dítě objeví chlopeň pod níž je ukryto zrcátko pro hru na jukanou či cinkající kroužky na rozvoj jemné motoriky.
Kostka je provoněna příjemnou vůní zeleného jablka pro stimulaci čichu dítěte.
Díky novému Lamaze klipu hračku připevníte na dětskou postýlku, či stříšku kočárku stejně snadno jako např. na nákupní vozík nebo k přenosné autosedačce
Hračka je vyrobena z kvalitního veluru. Použity jsou pouze dvou až třívrstvé tkaniny s trvanlivým potiskem s dlouhou odolností. Barvy tak zůstávají stále stejně intenzivní i po několikerém přeprání. Použitá výplň je vyrobena pouze z nejlepší střiže polyesterových vláken, což zajišťuje zvýšenou měkkost a dlouhou životnost hraček.
U všech hraček Lamaze není u částí, které se mohou dostat do úst použito PVC.
Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na kategorii pro kterou jsou určeny dle nejpřísnějších norem EN-71, ASTM F963-96a a slinného testu DIN.
  • Značka

    LAMAZE

  • Rozměry

    11 x11 cm

  • 13. 10. 2017, 21:56

  • Zobrazení

    456

  • Oblíbené

    0

Kategorie