Zobrazit přihlášovací formulář

Řeknu: Investuj 2600Kč a navíc se Ti vrátí 2000Kč!

Administrace

Řeknu: Investuj 2600Kč a navíc se Ti vrátí 2000Kč!

0 Kč 150 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
To je realita, pracujeme s přírodnímy přípravky, ketré pomáhají lidem se zdravím nebo se zdravým hubnutím. O přípravky je velikej zájem a proto chceme svou klientelu rozšířit, dát o sobě vědět. Vydělěk je jistý. Udělěj si doma zásobu alespo za 2600Kč a po…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Řeknu: Investuj 2600Kč a navíc se Ti vrátí 2000Kč!

0 Kč
Koupit
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG
To je realita, pracujeme s přírodnímy přípravky, ketré pomáhají lidem se zdravím nebo se zdravým hubnutím. O přípravky je velikej zájem a proto chceme svou klientelu rozšířit, dát o sobě vědět. Vydělěk je jistý. Udělěj si doma zásobu alespo za 2600Kč a po prodeji máš navíc v kapse 2000 Kč. Bojíš se, že přípravky nikdo nebude chtít, to je pěkný nesmysl a blbost. Dvě sady 10 + 2 jsem rozprodala jenom mezi známymi, rodinou za necelý týden.
Dejte se do práce a ja Vám k tomu ješte pomohu a můžete si vydělávat mnohem více.
A jak to vypadá v praxi?
Při letní škole úspěchu měla 10 registrací za dva měsíce. Je první pacient, kterému se aritmie s věkem zlepšila, nebere léky a lékařka tvrdí, že se se svým zdravotním stavem vymyká své věkové kategorii. Ludmila T. (Brno) - 83 let

* Ing. Jana T. - Jablonec nad Nisou, maminka na MD s 10 měsíční Eliškou, bez jakýchkoliv zkušenností si v měsíci dubnu přivydělala k mateřské slušných 12 000 Kč.

* Andrea V. - maminka na MD se dvěma dětmi a společně s manželem si za první 3 týdny u firmy OKG, bez zkušeností, vydělali 16 000 Kč. Už si splnili několik snů, jako je počítač, novou kuchyň, auto. Dnes pracují s manželem na pozici manažer.

* Mirka C. - zdravotní sestra si bez zkušeností za týden vydělala 9000 Kč. Dnes pracuje na klíčové pozici VK - vedoucí konzultant!

* Zdenka Š.- vystudovala textilní průmyslovku. Bez zkušeností se pustila do podnikání s OKG. Její největší měsíční příjem v OKG byl 150 000 Kč. V současné době je na pozici manažer! Má zcela jasnou představu o své budoucnosti.
  • 22. 12. 2019, 23:46

  • Zobrazení

    73

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Jste bez práce? Přidejte se k nám!
PRACUJTE JAKO JÁ DOMA.
Přijmeme 3 lidí nad 40 let.
Nové
ČESKÁ SPOLEČNOST

Přijmeme 3 lidí nad 40 let.

Příjem bez hranic
Přivýdělek - krok od kroku - hledám někoho, že by
Práce i brig. pro maminky na MD, seniory
HALOOOOOOO, SKVĚLÝ PŘIVÝDĚLEK! KOMU BY SE NEHODIL?
Vyměnili byste 2000 Kč za 10 hodin práce týdně???
Práce z bezpečí domova

Kategorie