Zobrazit přihlášovací formulář

Feretti 5 dílný komplet Ballon + nebesa zdarma

Administrace

Feretti 5 dílný komplet Ballon + nebesa zdarma

2 190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nová 5 dílná sada povlečení + nebesa. Rodiče často nevědí, že výplň peřinky také může být přírodní a ne umělohmotná tak jako je to v případě nejčastěji používané polyesterové výplně. Našli jsme řešení pro uspokojení rodičů hledajících přírodní výrobky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 1. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Feretti 5 dílný komplet Ballon + nebesa zdarma

2 190 Kč
  • Popis zboží
Nová 5 dílná sada povlečení + nebesa. Rodiče často nevědí, že výplň peřinky také může být přírodní a ne umělohmotná tak jako je to v případě nejčastěji používané polyesterové výplně.
Našli jsme řešení pro uspokojení rodičů hledajících přírodní výrobky tak, že používáme INGEO™ výplň a vysoko kvalitní bavlněné látky.
Co je to vlákno Ingeo™ a jaké jsou jeho vlastnosti?
Vlákno má přírodní původ a v celku je vyráběno z kukuřičných zrn, použito pro výplň peřinek zajišťuje velmi dobru tepelnou izolaci a udržuje stálou teplotu během spánku. Ingeo™ má vlastnosti pronikáni vlhkosti lepší, než ostatní přírodní a syntetická vlákna. Diky tímto vlastnostem nedochází ke přehřívání organizmu dítěte, co má přímý vliv na kvalitu spánku. Můžeš se cítit bezpečně, jelikož táto vlákna jsou hygienická, a zkoušky vykonané nezávislými institucemi ukazují, že nevyvolávají žádné alergické reakce. Vlákno Ingeo™ je zlým prostředím pro baktérie. Je možno je vícekrát prát a sušit, jsou velmi praktické.
Přednosti před ostatními výrobky: Výzkumy uskutečněné institutem Hohenstein Institute ukázaly, že výrobky vyrobené v 100% z vlákna Ingeo, anebo ve spojení z bavlnou, značně převyšují porovnatelné výrobky vyrobené se směsi polyesteru a bavlny když jde o propustnost vzduchu, tepelnou izolaci a vlastnosti spojené s odváděním vodní páry.
-všechny povlaky mají systém „Easy Wash”. Tento systém umožňuje praní v pračce a žehlení bez rizika poškození výplně. Stačí otevřít povlak a vybrat výplň, která se nemusí prát. Povlečení na peřinku 100x35cm
Povlečení na polštářek 40x60cm
Peřinka 100x35cm
Polštářek 40x60cm
Mantinel do postýlky.
  • Značka

    FERETTI

  • Velikost

    62

  • Rozměry

    Povlečení na peřinku 100x35cmPovlečení na polštářek 40x60cmPeřinka 100x35cmPolštářek 40x60cmOchranný límec do postýlky.

  • 11. 4. 2024, 20:43

  • Zobrazení

    446

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

MUTSY EVO adaptér na hlubokou korbu
Nebulus dámská fleecová mikina Gotland S
MEGA VÝPRODEJ VŠEHO!!!!!!!
Dámský lyžařský komplet Völkl
Luxusní bunda pravá kožešina Poivre blanc
Chlapecká stertsch bundička Poivre Blanc

Kategorie