Zobrazit přihlášovací formulář

Bylinky od Irenky Vás srdečně zvou na návštěvu!

Administrace

Bylinky od Irenky Vás srdečně zvou na návštěvu!

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Milé maminky, s potěšením Vám oznamuji, že v našem bazárku najdete nový obchůdek s bylinkami, čajíčky, doplňky stravy, aroma a masážními olejíčky, bio potravinami, přírodní kosmetikou a dalšími produkty. U nás najdete nejnižší cenu na trhu - jsme…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bylinky od Irenky Vás srdečně zvou na návštěvu!

  • Popis zboží
Milé maminky,

s potěšením Vám oznamuji, že v našem bazárku najdete nový obchůdek s bylinkami, čajíčky, doplňky stravy, aroma a masážními olejíčky, bio potravinami, přírodní kosmetikou a dalšími produkty. U nás najdete nejnižší cenu na trhu - jsme dokonce levnější než internetové obchody.

Každým dnem se rozrůstáme nejen o nové produkty pro Váš zdravý a šťastný život, ale také o spokojené zákazníky. Pokud tedy prozatím v našich albech nenaleznete právě to, co hledáte, neváhejte a kontaktujte nás. Ráda Vám se vším poradím a dle Vašich potíží i doporučím vhodné produkty a jejich kombinace či upozorním na to co je pro Vás nevhodné a čeho byste se měli vyvarovat. Mám v tomto oboru velké zkušenosti.

Vzhledem k tomu, že právě začínáme, nemáme prozatím k dispozici větší skladové prostory, proto se může dodací lhůta prodáhnout, prosím tedy o strpení a děkuji za pochopení. O dodání objednaného zboží Vás budu neprodleně informovat, jakmile mi bude od dodavatele doručeno. Bližší informace o dodacích lhůtách postupně naleznete v inzerátech.

Těšíme se na Vás v našem novém zdravém obchůdku a doufáme, že Vás naše nabídka nejen potěší, ale také inspiruje.

Krásný a pohodový den :o)
  • 14. 3. 2015, 13:26

  • Zobrazení

    45

  • Oblíbené

    0

Kategorie