Dobré koření (abecední seznam B - K)
Administrace
Dobré koření (abecední seznam B - K)
20 Kč
23 Kč
Zaujalo 8 uživatelů
Doprava:
od 0 Kč
Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného!
Velmi široký výběr nejen pro gurmány:
Badyán celý – do čínské kuchyně, pokrmy z hovězího masa,…
Dobré koření (abecední seznam B - K)
20 Kč
Poslat dotaz
- Popis zboží
Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného!
Velmi široký výběr nejen pro gurmány:
Badyán celý – do čínské kuchyně, pokrmy z hovězího masa, dušené ryby, také do perníků a likérů 10 g za 24,-
Bazalka – extra kvalita, zahradní pěstování – do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty, vhodná do fazolí a omáček 20 g za 21,-
Bobkový list - do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny 10 g za 21,-
Český kmín - na pečená a dušená masa, slané pečivo. Český kmín je chráněné označení původu v rámci EU. 50 g za 20,-
Estragon – do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny 15 g za 24,-
Hořčice semeno – pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub 100 g za 26,-
Hřebíček – do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže 30 g za 26,-
Chilli kroužky – snadné dávkování, do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. 7 g za 21,-
Jalovec plod - na zvěřinu, kuře na divoko, do marinád na ryby. 30 g za 21,-
Kardamom celý – pravý zelený – zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla, do asijské kuchyně, pečiva, výborný do kávy 10 g za 26,-
Kardamom mletý – nepostradatelný v indické kuchyni, špetka kardamomu výrazně ovoní kávu 20 g za 35,-
Kopr list - na koprovou omáčku, kulajdu a zelné saláty, též na zavařování. 20 g za 21,-
Kerblík – do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla 20 g za 24,-
Kmín drcený - na pečená a grilovaná masa a ryby 50 g za 20,-
Velmi široký výběr nejen pro gurmány:
Badyán celý – do čínské kuchyně, pokrmy z hovězího masa, dušené ryby, také do perníků a likérů 10 g za 24,-
Bazalka – extra kvalita, zahradní pěstování – do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty, vhodná do fazolí a omáček 20 g za 21,-
Bobkový list - do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny 10 g za 21,-
Český kmín - na pečená a dušená masa, slané pečivo. Český kmín je chráněné označení původu v rámci EU. 50 g za 20,-
Estragon – do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny 15 g za 24,-
Hořčice semeno – pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub 100 g za 26,-
Hřebíček – do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže 30 g za 26,-
Chilli kroužky – snadné dávkování, do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. 7 g za 21,-
Jalovec plod - na zvěřinu, kuře na divoko, do marinád na ryby. 30 g za 21,-
Kardamom celý – pravý zelený – zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla, do asijské kuchyně, pečiva, výborný do kávy 10 g za 26,-
Kardamom mletý – nepostradatelný v indické kuchyni, špetka kardamomu výrazně ovoní kávu 20 g za 35,-
Kopr list - na koprovou omáčku, kulajdu a zelné saláty, též na zavařování. 20 g za 21,-
Kerblík – do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla 20 g za 24,-
Kmín drcený - na pečená a grilovaná masa a ryby 50 g za 20,-
-
Značka
-
Rozměry
Pokračování najdete v mém albu :o)
-
19. 2. 2015, 21:03
-
Zobrazení
191
-
Oblíbené
0