Zobrazit přihlášovací formulář

Ks Kids - Hladový pelikán

Administrace

Ks Kids - Hladový pelikán

767 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Hladový pelikán - didaktická hračka, která získala několik cen, zaručeně zabaví Vaše dítě na dlouhou dobu. Pelikána krmíte plyšovými zvířátky: chrastícím krabem, pískající chobotničkou, šustící rybičkou a chrastící krevetu, která se opět vyndají bříškem.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ks Kids - Hladový pelikán

767 Kč
  • Popis zboží
Hladový pelikán - didaktická hračka, která získala několik cen, zaručeně zabaví Vaše dítě na dlouhou dobu. Pelikána krmíte plyšovými zvířátky: chrastícím krabem, pískající chobotničkou, šustící rybičkou a chrastící krevetu, která se opět vyndají bříškem. Tváře pelikána pískají a křídla jsou vyrobena z šustivého materiálu. Celá hračka poskytuje dítěti různě vizuální, hmatové a sluchové vjemy, které pomáhají dítěti v rozvoji.

Ks Kids je řada hraček speciálně navržených pro miminka, batolata, zkrátka pro nejmenší děti. Didaktické a okouzlující hračky Ks Kids jsou vyrobeny z prvotřídních a bezpečných materiálů a je radost si s nimi hrát. Ve vývojovém týmu Ks Kids mají nezastupitelnou funkci jak psychologové a odborníci na dětský vývoj, tak i samotní rodiče dětí. Koncepce řady Ks Kids je velmi uznávána a získala i mnoho významných ocenění.
  • Značka

    K´S KIDS

  • Rozměry

    Velikost: 33x47x17cm Pro děti od 9 měsíců.

  • 12. 10. 2020, 8:38

  • Zobrazení

    265

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie