Zobrazit přihlášovací formulář

Znamení zvěrokruhu - unikátní bylinné čaje

Administrace

Znamení zvěrokruhu - unikátní bylinné čaje

43 Kč 48 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Řada bylinných čajů příjemné chuti určených ke každodennímu pití. Čaje jsou sestaveny dle charakteristik jednotlivých znamení s přihlédnutím k jejich jedinečnosti. Rak - znamení výchovy a citu. Raci jsou lidé věčného návratu do rodného hnízda. Jsou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Znamení zvěrokruhu - unikátní bylinné čaje

43 Kč
  • Popis zboží
Řada bylinných čajů příjemné chuti určených ke každodennímu pití. Čaje jsou sestaveny dle charakteristik jednotlivých znamení s přihlédnutím k jejich
jedinečnosti.

Rak - znamení výchovy a citu. Raci jsou lidé věčného návratu do rodného hnízda. Jsou senzitivní a účastní. Nepovedení Raci jsou choulostiví,nedůtkliví a nedůvěřiví.

Ryby - žijí na rozhraní snu a skutečnosti.Má velký dar cítění,soucitu a obětavosti.Ryby jsou citlivé, filozofující,přitom vždy tak trochu mlhavě zahalené a rozptýlené.Nepovedené Ryby pak skleslé, podivínské a zrádné.

Štír - znamení analytické hloubky.Nikdo jiný nemá takovou snahu dojít až na kořen věci.Štíři jsou objevitelé,hledači a dobyvatelé.Pronikavé úsudky jsou jim vlastní, náruživost pro věc nezná leckdy mezí. Nepovedení Štíři jsou žárliví, podezíraví a neomalení.

Střelec - idealistický běžec dlouhých cest.V poklusu zdolávají překážky a vždy ctí spravedlnost a pravdomluvnost.Jejich snažení a vidění do budoucna se u nepovedených Střelců mění v posedlost a přehánění.

Váhy - jsou hledáním harmonie, idejí a krásy.Lidé poznamenaní Váhami bývají inspirativní a mírumilovní,často ovšem stižení značnou nerozhodností.Nepovedené Váhy jsou pak netečné,vrtkavé a apatické.

Vodnář - zvěstovatel,posel budoucnosti.Je vždy ochoten překvapovat.Je to znamení vůní,iluzí a změn. Vodnáři hlásají vše nové se smyslem pro všelidskou rovnost. Nepovedení Vodnáři uváznou ve frázích, falešnosti a nezodpovědnosti.
  • 5. 2. 2017, 17:05

  • Zobrazení

    48

  • Oblíbené

    0

Kategorie