Zobrazit přihlášovací formulář

Výrobky z rakytníku pro posílení imunity

Administrace

Výrobky z rakytníku pro posílení imunity

40 Kč 45 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 8 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Vnitřně: Rakytník má protisklerotické účinky, pomáhá léčit žaludeční onemocnění i vředy, hojí sliznice. Podporuje výkonnost při fyzické i psychické zátěži. Pro vysoký obsah biologicky aktivních látek se doporučuje pro těhotné ženy. Rakytník je velice…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Výrobky z rakytníku pro posílení imunity

40 Kč
  • Popis zboží
Vnitřně: Rakytník má protisklerotické účinky, pomáhá léčit žaludeční onemocnění i vředy, hojí sliznice. Podporuje výkonnost při fyzické i psychické zátěži. Pro vysoký obsah biologicky aktivních látek se doporučuje pro těhotné ženy. Rakytník je velice silný biogenní stimulátor. Tlumí bolesti, zlepšuje krevní oběh, podporuje hojení tkání, zvyšuje odolnost organismu, podporuje imunitu. Odbourává toxické a škodlivé látky z těla. Používá se při kloubních potížích, léčí revma a dnu. Je bohatý na vit. C, organické kyseliny, stopové prvky a mnoho dalších cenných látek.Stimuluje zvýšení krevní cirkulace, snižuje koagulaci krve, brání krevnímu městnání a zvyšuje pružnost cévních stěn, jako přírodní biostimulátor napomáhá zlepšovat fyziologickou funkci jater, srdce, žaludku. Svými antioxidačními účinky blokuje tvorbu volných oxiradikálů v těle, které způsobují poškození živé buňky, spolupodílí se na likvidaci následků civilizačního stresu.

Zevně: Rakytník urychluje granulaci a epitelizaci poškozených tkání, urychluje hojení poškozené tkáně po laserovém zásahu, hojí popáleniny, ale i jiná zranění, zabraňuje tvorbě velkých jizev a zmírňuje bolesti. Zabraňuje vypadávání vlasů, léčí ekzémy, suchou pokožku, podporuje proces látkové výměny v pokožce.


Rakytníkový sirup 250 ml za 104,- Kč

Rakytníková šťáva 250 ml za 94,- Kč

Rakytníkový olej Natural 250 ml za 151,- Kč

Marmeláda rakytníková 310 g za 54,- Kč

Rakytníkový čaj v nálevových sáčcích 20 x 2 g za 40,- Kč
  • Značka

    NATURAL JIHLAVA

  • Rozměry

    V nabídce najdete také rakytníkový čaj a sušený rakytník od Grešíka, dále kompletní sortiment fy Rakytník Cvrček a Rakytníkový olej od Saloosu.

  • 16. 1. 2014, 19:56

  • Zobrazení

    149

  • Oblíbené

    0

Kategorie