Zobrazit přihlášovací formulář

Značkový komplet na aerobik, do posilovny, na kolo

Administrace

Značkový komplet na aerobik, do posilovny, na kolo

499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 61 Kč
Velice málo nošený kompletek pro štíhlou ženu - tak 165- 170cm vysokou. Červená tepláková vesta s kapucou NKE. Vestička na dvoucestný zip je super stavu, bez děr, fleků a žmolků, s průžným širokým lemem v pase. Černý dres - či 3/4legíny na ramena LITEX s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Značkový komplet na aerobik, do posilovny, na kolo

499 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
Velice málo nošený kompletek pro štíhlou ženu - tak 165- 170cm vysokou. Červená tepláková vesta s kapucou NKE. Vestička na dvoucestný zip je super stavu, bez děr, fleků a žmolků, s průžným širokým lemem v pase. Černý dres - či 3/4legíny na ramena LITEX s našitou značkou na prsou - ta je na jednom místě malinko odpárnutá. Kalhoty jsou velmi málo nošené - neopraná černá barva, jen trochu žmolečky v rozkroku - jela jsem v nich na rotopedu.
Černá dresová tanga TRICO LINE - 2x praná, 100% stav, bavlněná, lososové lemování. PC za vše 1500 korun. Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba uhradím poštovné!!!
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    S

  • Rozměry

    vesta délka 50cm, šířka 45cm, dres - celková délka 100cm, šířka 35 - 50cm - v průramcích. délka nohavice od rozkroku - 41cm - jsou pod kolena

  • 7. 5. 2024, 6:15

  • Zobrazení

    374

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

3x nevyužitá podprsenka push-up 75B

Kategorie