Zobrazit přihlášovací formulář

Maka Maxima 90 kapslí

Administrace

Maka Maxima 90 kapslí

352 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 59 Kč
Maka Královna And - vitalita – energie – psycho-fyzická kondice. Maka Maxima - extrakt z velmi populární a vyhledávané peruánské bulvy Maca z vysokých partií And. Extrakt v kapslích, zachovávající si všechny vlastnosti, byl vytvořen pro osoby, kterým…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Maka Maxima 90 kapslí

352 Kč
  • Popis zboží
Maka Královna And - vitalita – energie – psycho-fyzická kondice.
Maka Maxima - extrakt z velmi populární a vyhledávané peruánské bulvy Maca z vysokých partií And. Extrakt v kapslích, zachovávající si všechny vlastnosti, byl vytvořen pro osoby, kterým životní styl znesnadňuje nebo znemožňuje přípravu nápojů z jemně mleté Maky.
Maka Maxima může zvyšovat vitalitu, psychickou i fyzickou rovnováhu, regenerovat síly při stavech vyčerpání a dlouhodobé únavy, může pomáhat při udržení dokonalé duševní i fyzické kondice, což využívá NASA při výživě kosmonautů.
Maka Maxima je velmi doporučována osobám intelektuálně nebo těžce fyzicky pracujícím, náchylným na choroby, rekonvalescentům, osobám vedoucím stresující a hyperaktivní životní styl i aktivním sportovcům. Extrakt Maka Maxima ve formě kapslí mohou mít vždy k dispozici, jeho silnou podporu a ochranu se budou moci kdykoli spolehnout.
MAKA - POUŽITÍ:
Maku se používá také při chronické únavě, nechutenství, osteoporóze, nepravidelných menstruacích, hormonálních poruchách, depresivních náladách, při sexuálních poruchách, neplodnosti, impotenci, frigiditě a sterilitě mužů i žen, mírní deprese, psychické vyčerpání a neurózy, podporuje léčbu anemie, tuberkulózy, akné. Je doporučována osobám s vysokou fyzickou zátěží. Maka navrací a posiluje vitalitu, zvyšuje odolnost organizmu, zpomaluje proces stárnutí. Užívá se jako podpůrný prostředek při závažných onemocněních.
Maka má pozitivní vliv na tvorbu a kvalitu spermií,
pomáhá při impotenci, zvyšuje libido a vitalitu,
stimuluje sexuální aktivitu člověka.
upravuje nepravidelnou menstruaci, reguluje hormonální činnost.
Maka se stala také oblíbeným prostředkem harmonizujícím organizmus ženy v období menopauzy.
  • 26. 4. 2018, 9:29

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Kategorie