Zobrazit přihlášovací formulář

4x Paollo Villaggio ....pan účetní ....

Administrace

4x Paollo Villaggio ....pan účetní ....

146 Kč 196 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
1.PODVODNÍČEK V RÁJI V chátrajícím statku na chudém předměstí Říma žije dědek Gino (Paolo Villagio) s přítelem Tinem. Provozují ne příliš výnosnou živnost vyklízení sklepů a sní o tom, jaké to bude, až jednou zbohatnou. Po jedné zakázce v honosné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x Paollo Villaggio ....pan účetní ....

146 Kč
Koupit
1.PODVODNÍČEK V RÁJI
V chátrajícím statku na chudém předměstí Říma žije dědek Gino (Paolo Villagio) s přítelem Tinem. Provozují ne příliš výnosnou živnost vyklízení sklepů a sní o tom, jaké to bude, až jednou zbohatnou. Po jedné zakázce v honosné pohádkové vile dostane Tino nápad, aby se Gino vydával za nezvěstného otce naivního bohatého podnikatele. Trik se podaří do té míry, že je Gino přijat do rodiny a hraje úspěšně roli otce i dědečka. Necítí se však dobře a rozhodne se jít s pravdou ven... 96 minut.
2.BANZAI
Sergio Colombo (Paolo Villaggio) je vedoucím místní pojišťovny. Bohužel se s ním právě rozvedla žena a ke všemu je vyslán do Kanady provést důležitou obchodní transakci. Při odletu si omylem vymění letenku s jiným cestujícím, takže se místo mrazivé Kanady ocitá v horkém Bangkoku. Proč si tedy trochu neužít? Ale vše je poněkud jinak, ani thajská masáž není podle Sergiových představ a nešťastnou náhodou se o jeho kufr začne velmi zajímat místní drogový gang... 81 minut.
3.PAN ÚČETNÍ OPĚT ZASAHUJE
Lidstvo stojí na prahu třetího tisíciletí, ale některým se stýská spíš po světě takovém, jaký byl dřív. Například vévoda Balabam, majitel firmy, kde pracoval nebožtík Ugo Fantozzi, je nešťastný, že zaměstnanci již nemají takový respekt před svými šéfy, ba dokonce že se on sám k nim musí chovat slušně. Stýská se mu zejména po Fantozzim, který byl přímo vzorem úslužného a snaživého úředníka. 94 minut.
4.NÁVRAT PANA ÚČETNÍHO
Ani po smrti neopouští Uga Fantozziho prokletá smůla. Pro nebohého účetního není v nebi volné místo, a tak je poslán zpět čekat, než se nějaké uvolní. Plný energie a odhodlání se rozhodne využít čas k tomu, aby si života pořádně užil a dohnal vše, co zameškal. Ale maléry opět přicházejí. Neteř předstírá vlastní únos, aby získ
  • 27. 4. 2024, 10:27

  • Zobrazení

    528

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Válečník
Alonzanfán
Nové
PLASTOVY OBAL

Alonzanfán

Nevěsta na útěku
Nové
PAPÍROVÁ OBAŮ

Nevěsta na útěku

Milionář z chatrče - DVD
DUCH
Nové
PLAST

DUCH

Mr. & Mrs. Smith
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Mr. & Mrs. Smith

HOLKY TO CHTĚJÍ TAKY
Čachtická paní
Nové
DIGIPACK

Čachtická paní

Zapomenutý ostrov
Nové
DIGIPACK

Zapomenutý ostrov

Muži v černém
Nové
PLAST

Muži v černém

Ztracen v oblacích
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Ztracen v oblacích

Manželky a dcery 2

Kategorie