Zobrazit přihlášovací formulář

Osada - strategická budovatelská hra

Administrace

Osada - strategická budovatelská hra

285 Kč 312 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Rodinná strategická hra, ve které uplatníte taktickou úvahu i rychlé rozhodování. Skvělý úvod do strategických deskových her. Dost promyšlená, aby zaujala zkušené hráče, přesto jednoduchá, aby jí mohly hrát děti od 10-ti let. Těž suroviny, zbohatni,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 9. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Osada - strategická budovatelská hra

285 Kč
  • Popis zboží
Rodinná strategická hra, ve které uplatníte taktickou úvahu i rychlé rozhodování. Skvělý úvod do strategických deskových her. Dost promyšlená, aby zaujala zkušené hráče, přesto jednoduchá, aby jí mohly hrát děti od 10-ti let. Těž suroviny, zbohatni, odrážej útoky a postav celé město jako první! Vystavěj svou osadu co nejrychleji na město s vlastní mincovnou, hradem a katedrálou a dalšími budovami a ovládni celé uzemí-jen tak můžeš zvítězit! Bez surovin to ale nepůjde. Unikátní systém těžby surovin s přesýpacími hodinami-buď rychlý a rozhodný při výběru stavebních materiálů! Žoldáci které si najmeš, ti pomohou tvé město uchránit. Rychlé rozhodování i správná strategie rozvoje města ti pomůže porazit soupeře a nejednou zkřížíš meče v boji s troufalými vetřelci. V balení najdete také zdarma vstupenku na Horní hrad (Hauenštejn) u Ostrova nad Ohří-můžete navštívit i jednu z mnoha závbavních akcí na rozestavěném hradě.
Balení obsahuje: hrací desku, žetony na suroviny, kostky se symboly, figurky rytířů, přesýpací hodiny, loď, malé budovy, velké budovy, návod ke hře.
Hra je pro 2-4 hráče od 10 let, trvá asi 45-60 minut.
  • 13. 8. 2022, 23:59

  • Zobrazení

    204

  • Oblíbené

    0

Kategorie