Zobrazit přihlášovací formulář

Zpevňující tělové máslo s anticelulitidním účinkem

Administrace

Zpevňující tělové máslo s anticelulitidním účinkem

79 Kč 150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Výživné, hydratační a zjemňující tělové máslo s hroznovým olejem, bambuckým máslem, mandlovým olejem a unikátním anticelulitidním rostlinným komplexem pro pevnou a hladkou pokožku. Se svěží vinnou vůní s ovocnými tóny. Výživné, hydratační a zpevňující…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 12. 2007
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zpevňující tělové máslo s anticelulitidním účinkem

79 Kč
  • Popis zboží
Výživné, hydratační a zjemňující tělové máslo s hroznovým olejem, bambuckým máslem, mandlovým olejem a unikátním anticelulitidním rostlinným komplexem pro pevnou a hladkou pokožku. Se svěží vinnou vůní s ovocnými tóny.

Výživné, hydratační a zpevňující vinné tělové máslo obsahuje mnoho cenných přírodních látek: hroznový olej, bambucké máslo, glycerin a panthenol. Hroznový olej je zdrojem unikátních přírodních antioxidantů a ovocných kyselin, které mají regenerační, hydratační a zpevňující účinky. Bambucké máslo je známé svou zvláčňující a vysoce ochrannou schopností. Panthenol má významné hojivé a zklidňující účinky na pokožku. Díky obsahu účinného anticelulitidního komplexu z myrtové pryskyřice a mátového kořene má vinné tělové máslo navíc zpevňující účinek. Po pravidelném používání tak bude pokožka pevná, pružná a hedvábně vláčná.

Použití: Přiměřené množství tělového másla naneste na pokožku (obzvláště na problematické partie) a krouživými pohyby jemně vmasírujte.

Doporučujeme pro zesílení účinku nejdříve teplou regenerační koupel.
  • 30. 6. 2010, 9:09

  • Zobrazení

    17

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Úžasné skládané šaty

Kategorie