Zobrazit přihlášovací formulář

Hračka s klipem na kočárek Světluška Fredie Lamaze

Administrace

Hračka s klipem na kočárek Světluška Fredie Lamaze

379 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 26. 6.
Doprava: od 70 Kč
Naše světluška je neprodávanější hračkou od Lamaze. Má měkké sametové tělíčko, které po zatřesení zacinká. Třepotající se křidélka vydávají příjemný šustivý zvuk. To vše spolu s pískátkem stimuluje sluchové orgány. Použití různých pestrobarevných…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hračka s klipem na kočárek Světluška Fredie Lamaze

379 Kč
  • Popis zboží
Naše světluška je neprodávanější hračkou od Lamaze. Má měkké sametové tělíčko, které po zatřesení zacinká. Třepotající se křidélka vydávají příjemný šustivý zvuk.
To vše spolu s pískátkem stimuluje sluchové orgány. Použití různých pestrobarevných materiálů a kontrastních černobílých vzorů pomáhá rozvíjet hmat i zrak. Charakteristický tvar očí světlušky využívající efektu „focal point“ upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace. Spoustu zábavy pak obstará zrcátko pro hru „na jukanou“, přivázané kousátko ve tvaru berušky nebo zauzlená tykadla na žvýkání. Díky novému Lamaze klipu hračku připevníte na dětskou postýlku, či stříšku kočárku stejně snadno jako např. na nákupní vozík nebo k přenosné autosedačce. Věk 0 m+ a rozměry: 28 cm.
Hračka je vyrobena z kvalitního veluru. Použity jsou pouze dvou až třívrstvé tkaniny s trvanlivým potiskem s dlouhou odolností. Barvy tak zůstávají stále stejně intenzivní i po několikerém přeprání. Použitá výplň je vyrobena pouze z nejlepší střiže polyesterových vláken, což zajišťuje zvýšenou měkkost a dlouhou životnost hraček.
U všech hraček Lamaze není u částí, které se mohou dostat do úst použito PVC.
Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na kategorii pro kterou jsou určeny dle nejpřísnějších norem EN-71, ASTM F963-96a.
  • 13. 6. 2018, 9:37

  • Zobrazení

    162

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Flesové tepláky khaki zelené
Sportovní boty na tenis Lotto vel. 34
Boty dívčí Nike vel. 30
Rifle různé
Pánský holicí strojek Philips S5130
Sportovní boty vel. 35
Dívčí kalhotky 5 ks
Dívčí triko s potiskem
Manžestráčky kalhoty NEXT

Kategorie