Zobrazit přihlášovací formulář

KVETOUCÍ ČERNÝ ČAJ - KOMPLETNÍ DÁRKOVÁ SADA

Administrace

KVETOUCÍ ČERNÝ ČAJ - KOMPLETNÍ DÁRKOVÁ SADA

579 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 8 uživatelů
Doprava: od 95 Kč
Toto dárkové balení obsahuje: 1x skleněná čajová konvička CREANO-* Objem: 500 ml * Výška: 15 cm * Tepelná odolnost: od -20 do +150 stupňů Celsia * Vhodná do myčky * Vhodná do mikrovlné trouby 1x dárková plechová krabička s následujícím čaji - …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KVETOUCÍ ČERNÝ ČAJ - KOMPLETNÍ DÁRKOVÁ SADA

579 Kč
  • Popis zboží
Toto dárkové balení obsahuje:

1x skleněná čajová konvička CREANO-* Objem: 500 ml
* Výška: 15 cm
* Tepelná odolnost: od -20 do +150 stupňů Celsia
* Vhodná do myčky
* Vhodná do mikrovlné trouby

1x dárková plechová krabička s následujícím čaji -

2x kvetoucí čaj Jasmínový polibek (Rote Affäre)

2x kvetoucí čaj Západ Slunce (Purpur Schein)

2x kvetoucí čaj Šepot vůlkánu (Vulkangeflüster)

Tajemství kvetoucího čaje spočívá v dokonalém vázání čaje do kulovitých oříšků. Jedná se o umělecké dílo, které dokáže vyrobit pouze malá skupina mistrů v Číně a tím se kvetoucí čaj stává velice vzácným a hojně žádaným čajem. Uvnitř kvetoucího čaje se skrývá barevné kouzlo vázaných květů a stříbrných čajových jehliček, které vytvoří tu pravou krásu až ve vaší konvičce. Kvetoucí čaj stačí vložit do skleněné a průhledné nádoby s horkou (vroucí) vodou. Horká voda se začně pomalu vsakovat do čajového oříšku a celý oříšek se začne pomalu rozevírat a čaj začně kvést. Pravý kvetoucí čaj musí být vyroben pouze z prvotřídních lístků černého a bílého čaje.

Černý čaj používaný k výrobě kvetoucího čaje je v Číně známý jako čaj červený, a to z toho důvodu, že je při louhování zbarvený do červena. Tento černý čaj má velice jemnou chuť, neboť se získává z pupenů Bai Hao Yin Zhen stejně jako bílý čaj. Rozdíl mezi bílým a černým čajem je v různém kultivačním procesu.

Tento kvetoucí čaj splňuje nejpřísnější normy Evropské unie (EG) Nr. 396/2005 o maximálním možném množství obsažených pesticidů a je tím nejkvalitnějším kvetoucím čajem k dostání na českém trhu!
  • 20. 11. 2019, 16:43

  • Zobrazení

    347

  • Oblíbené

    0

Kategorie